skip to Main Content

In de zomer gaan we altijd naar mijn favoriete stenenwinkel. Ik voel mij daar als een kind in een snoepwinkel. Het is een heerlijk plek waar alles klopt. Zodra je het terrein oprijdt, waan je je in een andere wereld. In de winkel staan de mooiste edelstenen en kristallen uitgestald en je voelt de liefde waarmee ze zijn uitgezocht. Het is een fijne plek om te ontspannen en je batterij op te laden. Vroeger kocht ik altijd een lading stenen voor mijzelf, maar tegenwoordig voornamelijk stenen om weg te geven.

Mijn lievelingssteen is Seleniet in hartvorm. Elk jaar koop ik er tientallen die ik weggeef aan mooie mensen. Het helpt om te aarden en je energie schoon te houden. Het is fijn om te merken hoe blij mensen hiermee zijn. Toen ik dit jaar weer in deze winkel was, had ik een mooi gesprek met de eigenaar. Ik kende hem van gezicht, maar had hem eigenlijk nog nooit echt gesproken. We hadden gelijk een klik. Niet verwonderlijk want we zijn allebei dol op de magische wereld van energie. Het gesprek ging al snel over vertrouwen hebben in het universum en de magische dingen die gebeuren als je leeft vanuit je hart. Mensen noemen mij regelmatig miss MAGIC en als je mij kent, weet je dat ik zielsgelukkig word van mooie gesprekken over wonderlijke gebeurtenissen.

Zo vertelde hij over een vriend die niets met spiritualiteit had. Deze man was dol op kikkers en grapte dat hij na zijn overlijden terug zou komen als kikker. Je voelt hem vast al aankomen. Tijdens zijn uitvaart, midden in de winter, liep daar ineens een kikker. Terwijl hij het vertelde kreeg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Voor mij is dit een teken dat het resoneert.

Ineens moest ik denken aan mijn neef. Toen de kist van zijn vader in de aula van het crematorium stond, zag hij buiten, aan de andere kant van het grote raam, een kikker. Maar dat niet alleen. Op de dag dat mijn vader stierf kreeg hij spontaan bezoek van een kikker. Ik houd van zulke tekens. Voor mij zijn het seintjes van onze dierbaren in de spirituele wereld. Door onze liefde blijven we namelijk voor altijd verbonden.

Toen ik van de stenenwinkel thuiskwam, pakte ik mijn mobiel om mijn neef dit mooie verhaal te appen. Wat denk je? Hij had een nieuwe profielfoto. Een schattige foto van hem als klein jongetje met een groene kikker in zijn hand. Magisch toch! Dit verzin je niet!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top