skip to Main Content

Doeltreffend

“Barbara heeft een zeer krachtige en zuivere persoonlijkheid en heeft daarbij het hart op de juiste plaats zitten! Ze is gezegend met de gave om persoonlijke blokkades bij mensen op te sporen en daar iets mee te doen. No nonsense, puur en oprecht, maar bovenal doeltreffend. Samen hebben wij al hele mooie en bijzondere bedrijfstrainingen mogen geven waarbij zeer mooie situaties, energie en interacties zijn ontstaan.”

David Chung

Algemeen directeur Stichting Special Needs NL

Bevrijdend

“Lieve Barbara, Hoe jij mensen aanvoelt is meer dan bijzonder. Ik heb prachtige, bevrijdende sessies bij je mogen volgen. Je ‘werk’ doe je bijzonder goed, maar daarbij vind ik je ook als mens een grote inspiratiebron, omdat je jouw hart heb durven volgen en daar ook anderen, zoals mijzelf, mee motiveert. Ik ben benieuwd wat we nog allemaal van jou gaan zien!”

Monica

kunstenares

Geweldige doorbraaksessie

“Ik ben zo’n iemand die niet echt heel positief over zichzelf. Ik heb veel ondernomen: gesprekken gevoerd, goede raad maar het lukte mij niet om mij vrij te voelen en uit mijn hoofd te komen. Totdat ik met Barbara in contact kwam. Ik heb een doorbraaksessie mogen beleven. Ongelofelijk wat een belevenis. Ik hoefde niet te vertellen over mijn verleden, geen moeilijke gesprekken. Heel bijzonder want ze kwam gelijk tot de kern. Ik voel mij nu zoveel lichter. Wat er is gebeurd is zo’n mooie ervaring. Het was geweldig! Dank je wel Barbara”

Esther

docente

Ik voel mij een ander mens

“Ik ben via mijn werkgever in contact gekomen met Barbara. Ik had niet veel energie meer en voelde me gejaagd. Al na de eerste sessie voelde ik mij een ander mens. ik heb geleerd hoe ik mijn energie beter kan verdelen en hoe ik de energie van andere op afstand kan houden, ook dat ik het waard ben om de energie in mezelf te steken in plaats dat ik alleen maar bezig ben voor anderen. Ik heb een bijzonder mens ontmoet liefdevol en grappig, maar vooral iemand die je echt helpt. Nogmaals bedankt. Groetjes Meggie”

Meggie

gemeente

Reset

“Ik kan niet uitleggen wat Barbara doet. In een voor mij zeer moeilijke tijd heeft ze me reset, dat is het eigenlijk in één woord, maar er gebeurt nog zoveel meer dan dat. Voor mij voelt het alsof ik weer kan zien. Focus op dingen leggen die gelukkig maken in plaats van dingen die ongelukkig maken. Ik voel mij in mijn kracht, neem de plek in die ik verdien, heb vertrouwen in mezelf en mijn keuzes. Leven vanuit mijn hart en niet mijn hoofd. Dank je lieve Barbara; je bent een bijzondere vrouw en coach.”

Janet Bastian

Finance manager

Ik voel mij opgeruimd

“Leven is veranderen. Soms gaat dat vanzelf en kun je de verandering goed implementeren, maar soms heb je daarbij een zetje bij nodig. Als onderneemster sta ik alleen en dan is het fijn als je kunt sparren over waar je tegenaan loopt m.b.t. een blokkade die je persoonlijke groei of je zelfvertrouwen remt. Barbara is een warme, invoelende persoonlijkheid die snel “to the point” komt. Ikzelf had een terugkerend thema, wat mij afremde. Het was extra fijn dat ik snel bij haar terecht kon. Het coaching gesprek was intensief, maar ook ontspannen en effectief. Duidelijk: Waar sta en waar wil je naar toe? Daar hou ik van. Toen ik weer naar huis reed had ik het gevoel dat er een grote schoonmaak in mijn hoofd/systeem had plaats gevonden. Ik voelde mij letterlijk “opgeruimd”. Barbara bedankt voor jouw hulp en inzichten.”

Kitty van Rijn

Eigenaresse Beauty Special

Martine 2.0

“Opeens staat je leven op z’n kop, is alles anders en weet je, ondanks dat je altijd heel goed kunt voelen (vaak voor anderen) en je tweede naam ‘doorpakker’ is even niet meer waar je moet beginnen met voelen. Verscheurd, verdrietig en alle helderheid in je hoofd en je hart is vertroebeld.

Gelukkig komt er dan een heel mooi mens als Barbara op je pad en gaat ze je met alle vertrouwen en in alle rust helpen om je hart weer te laten vliegen. Samen op zoek naar antwoorden op vragen als: wat wil je echt en waar word jij blij van, wat wil je niet meer en waar ben je goed in? Maar ook naar het antwoord op: wat voel jij echt en ja, je mag goed zijn voor anderen, maar wees ook zeker goed voor jezelf. Maak de stap naar Martine 2.0.

De tijd helpt, hoe cliché ook en de inzichten komen. Ik kan dit, maar zonder de hulp van Barbara stond ik er nog niet zo sterk in als nu. Tijdens de sessies zoveel moois gezien, besproken en gevoeld. Het heeft mij heel veel antwoorden op vragen gegeven en me geleerd niet alleen maar te denken als het mezelf betreft, maar ook heel goed te voelen. Dank je wel!”

Martine van der Rol

senior secretary oncology

Balans

“Barbara ontmoeten brengt onmiddellijk een lach op je gezicht. Wat voor haar Gewoon is, ga je als heel Bijzonder ervaren. Recht vanuit haar hart komt openheid met humor, presenteerblad voor haar prachtige kwaliteiten. Kwaliteiten die jou kunnen helpen je energie maximaal in balans te krijgen, opdat ook jij je eigen vermogens ten volle kunt benutten. Een persoonlijke sessie met haar of een levendige workshop energiemanagement, Barbara laat je op Bijzonder Gewone wijze de pracht en de kracht ervaren van…..JOU ofwel POWER FOR ME.”

Hans Hesselmann

directeur Martial Arts Stichting Holland

Lekker snel goed in je vel

“Barbara is een powervrouw met een missie: je contact laten maken met je (innerlijke) kracht. Ze doet dit op een leuke praktische manier met humor. Ik heb de workshop power healing gevolgd en power sessies gehad. Ik kan het je echt aanraden: je zit gelijk lekkerder in je vel en blijer. Elke keer gebeuren er weer wondertjes waar ik heel blij mee ben.”

Jolanda jager

hypnotherapeute bij hypnose4all

Gun het jezelf

“Een bezoek aan Barbara is een belevenis op zich. Ze laat je kennis maken met een wereld die ik tot dan toe niet kende. Met beide benen op de grond liet zij me contact maken met delen van mezelf, waarvan ik niet wist dat ze bij me hoorden. Dat gaat ver voorbij aan wat wij kunnen zien. Met een flinke dosis humor laat ze je dat ervaren. En hoe…je voelt je compleet en sterk: heel! Al ben je maar een klein beetje nieuwsgierig, gun het jezelf!”

Nirmala Balgobind

communicatieadviseur en trainer Back-to-paper

Direct tot de kern

“Barbara heeft een bijzondere energie. Zij voelt blokkades in anderen feilloos aan en komt direct tot de kern. Haar missie is mensen in hun kracht zetten en hen leren vertrouwen op hun hart. Dat doet zij met liefde en passie. Na een sessie met Barbara voel je je herboren. Toch is er niets zweverigs aan Barbara. Integendeel Barbara is nuchter in haar benadering en beschikt over de nodige humor en relativering.”

Jolijn Bergsma

Communicatieadviseur

Heerlijk: ctrl alt delete

“Ik bleef maar ronddraaien in hetzelfde gedachten cirkeltje, miste voldoening, plezier in mijn dagelijkse bezigheden. Verlangde ernaar om een verschil te kunnen maken. Maar kreeg mezelf maar niet uit dat moeras van beperkende gedachten, zoals ‘kan ik dat wel?’, ‘om dat te kunnen, moet ik eerst nog minimaal 3 cursussen doen’, ‘misschien moet ik ook nog wel een paar kilo afvallen’, ‘maar wanneer doe ik dan de boodschappen’… En ga zo maar door.

Barbara heeft het licht in mijn hoofd weer aangedaan, door inderdaad de machine gewoon weer even opnieuw op te starten. Het voelt heerlijk. De wereld is niet veranderd, maar mijn kijk erop wel. Ze heeft mij weer verbonden met mijn lijf en mijn innerlijke kracht. En de manier waarop is zo ontspannen en prettig. Barbara gaat op een heel menselijke, eenvoudige manier met spiritualiteit om, waardoor het geen moment zweverig of ongemakkelijk voelt. Heel makkelijk om jezelf aan over te geven.”

Mirjam van der Rol- Lemsom

 coach/trainer Happy Elephant

Bijzonder

“Ik heb een fijn traject gevolgd bij Barbara. Een kado om zelf weer even stil te mogen staan en eigen kracht, kwetsbaarheid en mogelijkheden te voelen. Wat ik bijzonder vind aan Barbara is haar vermogen om steeds vanuit positiviteit en kansen te reflecteren. Ik liep iedere keer met een berg zelfvertrouwen naar buiten.”

Hanneke van der Reijden

Projectleider HRM Servicepunt 71

Empowerment

“Een bijzondere vrouw met een voelbare energie, dat is Barbara! Ik werk al jaren met haar en ze heeft al een aantal jaar voor o.a. onze jaarlijkse “Week van de mobiliteit” mooie bijdragen geleverd. Ze heeft diverse medewerkers van o.a. de gemeente Haarlemmermeer, ook buiten deze week om, geinspireerd en verder op weg geholpen. Ze weet je op een fijne manier bij je gevoel te laten komen, wat voor veel mensen niet makkelijk is. Ook heb ik de training Power Healing bij Barbara gevolgd. Ik vind het nog steeds zo mooi en bijzonder hoe de energie om ons heen werkt en werkelijk helpt. Barbara weet hierin te verbinden en geloof mij, dat voel je in je hele lijf. Zij vindt het gewoon maar ik vind dat bijzonder! Ik beveel haar van harte aan. ”

 

Sonja Tabales

Allrond HR professional met specialisme loopbaanbegeleiding/coaching

Ik raad het iedereen aan!

“Barbara is een coach/trainer die op een nuchtere, humorvolle, speelse, warme, maar waar nodig confronterende manier jou op korte termijn weer in je kracht zet. Met een rugzak vol methoden, tools, kennis en ervaring maar ook door gebruik te maken van haar intuitie kan ze snel invoelen wat jouw blokkades en vastzittende overtuigingen zijn. Ze leert je hoe je snel uit je hoofd komt. Na een coachsessie met Barbara, één op één of in een groep bijvoorbeeld in de online magische Powerboost, voel je je herboren. Je leert weer je intuitie te gebruiken en je voelt je meer ontspannen, krachtig en helder tegelijk. Ik raad het iedereen aan!”

 

Simone Overkleeft

A & O Psycholoog
Back To Top