skip to Main Content

bestel je het e-boek? Om dit goed te kunnen lezen, adviseren wij de volgende programma’s per apparaat:

Wil jij jouw dromen laten uitkomen?

Ben jij klaar voor meer magie en geluk in je leven? Stel je eens voor hoe fijn jouw leven is als je dromen werkelijkheid worden. Als je aantrekt waar je naar verlangt. Als je voelt dat je dát wilt, dan is dit boek voor jou! De MAGIC-methode helpt je in 5 simpele stappen uit je hoofd komen en jouw dromen waar te maken. En dat op een praktische effectieve manier!

Ben jij klaar voor meer magie en geluk in je leven? Stel je eens voor hoe fijn jouw leven is als je dromen werkelijkheid worden. Als je aantrekt waar je naar verlangt. Als je voelt dat je dát wilt, dan is dit boek voor jou! De MAGIC-methode helpt je in 5 simpele stappen uit je hoofd komen en jouw dromen waar te maken. En dat op een praktische effectieve manier!

Over de MAGIC-methode

Dit boek gaat verder dan andere methodes omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en (energetische) blokkades. Hiervoor gebruik je de praktische en effectieve “briefjesmethode”. Je kunt wel op je yogamatje affirmaties uitspreken tot je een ons weegt, maar zolang je niet gelooft dat je iets verdient of blokkades hebt, saboteer je jezelf. Met de briefjesmethode transformeer je blokkades zodat je energie volop kan stromen. Ook leer je hoe je snel afstemt op de bron: het magische veld vol oneindige mogelijkheden. Dat is je gouden ticket voor meer geluk en magie.

Barbara heeft de MAGIC-methode al bij honderden mensen in haar praktijk toegepast en geeft je op een briefje dat het werkt. Ben jij klaar om te vliegen? Bestel het boek en ontdek hoe het ook jou verder helpt.

Wat leer je in het boek?

Je realiseert het je waarschijnlijk niet, maar je bent een wandelende magneet. Als je druk bent in je hoofd is je trilling laag en is het moeilijk om jouw dromen te realiseren. De wet van aantrekkingskracht werkt altijd, dus het is onmogelijk om niets aan te trekken. Wil jij meer magie en geluk in je leven? Dan is het belangrijk om uit je hoofd te komen en je trilling hoog te houden. De MAGIC-methode helpt je hierbij.

Dit boek leert je…

Hoe je aantrekt waar jij naar verlangt
Hoe je op een super praktische en krachtige manier met de MAGIC-methode afrekent met jouw (onbewuste) blokkades en remmingen.
Hoe je focust op jouw dromen zodat ze werkelijkheid worden.
Hoe je vanuit flow meer bereikt
Hoe je je snel afstemt op het magische veld vol oneindige mogelijkheden, inclusief de dingen waar jij naar verlangt
Hoe je de touwtjes in handen neemt en zelf actie onderneemt in jouw leven
Hoe je stopt met piekeren en malen en in contact komt met je hart
Hoe je door dat alles de wereld een stukje mooier maakt

Even spieken?

Ben je benieuwd naar dit magische boek? Klik hieronder om alvast de eerste pagina’s te lezen.

Wat lezers zeggen over dit boek

De MAGIC-methode werkt

Dit boek is met veel liefde geschreven. Het leest lekker weg. Als je het leest, is het alsof Barbara tegen je praat.  Zij laat op een hele praktische manier zien dat alles begint bij bewustwording. Niet de hele dag rennen en vliegen en voor iedereen bezig zijn, maar bewust stil staan bij jouw verlangens. Eigenlijk is het heel simpel, maar we maken het onszelf onnodig moeilijk. De MAGIC-methode werkt. Ik hoop dat heel veel mensen hiermee aan de slag gaan. Het leven is namelijk zoveel mooier als je leeft vanuit je hart.

Callista van den Heuvel

Regio manager Stichting Ontluikend Ondernemen

Een echte aanrader voor de ‘niet zwevers’

“Toen ik de titel zag was mijn eerste gedachte: Ik heb niet zoveel met ‘zweverig gedoe’ Al heel snel werd ik echt gepakt door de ontwapenende manier waarop Barbara me meenam op een prachtige tocht. Heb me geen moment een ‘alleenzittende’ lezer gevoeld. Bij alle herkenbare dagelijkse situaties en de zinvolle oefeningen, was ik samen met de auteur en met andere mensen die hun ervaringen in dit prachtige boek wilden delen. Een echte aanrader voor de ‘niet zwevers’.”

Geert Bettinger

Auteur ‘Door stil te staan kom je verder’

Een heerlijk wegleesboek

“Een heerlijk wegleesboek dat je op een praktische en liefdevolle manier laat kennismaken met wat je écht wilt en met wat je hart je ingeeft. Inclusief oefeningen die je direct kunt toepassen! Het heeft me laten inzien dat je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je geluk (vandaag al), en dat dat helemaal niet moeilijk is.”

Romy Veul

Tekstschrijver, redacteur & blogger

Zoveel mensen hebben hier baat bij

“Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Het is alsof alles wat ik ooit heb geleerd in dit magische boek samenkomt. Het zou op elk nachtkastje moeten liggen. Zoveel mensen hebben hier baat bij. Tijdens het lezen voel je de magie en herinner je je weer hoeveel wonderen er zijn.”

Marja Ruijterman

Coach/ trainer en auteur

Keep it simple, enjoy and let go

“Ik heb het boek in flow uitgelezen. Wat fijn dat deze methode nu breed gedeeld wordt, want wat er gebeurd is magisch. Zelf werk ik ook veel met briefjes: zowel voor mijzelf als met mijn clienten. Het helpt om uit je hoofd te komen en te voelen. Het is echt magisch hoe mensen door contact te maken met hun (onbewuste) remmingen en blokkades zich opgeruimder en lichter voelen. Dit geeft ruimte om stappen te zetten. Er gebeuren wonderlijke dingen als je uit je hoofd komt en contact maakt met je gevoel. Vaak in 1 a 2 weken zien mensen hun mindset en gedrag veranderen. Dit geldt zowel voor clienten die hier bekend mee zijn als voor clienten voor wie dit helemaal nieuw is. De oplossing is zoveel simpeler dan wij meestal denken. Keep it simple, enjoy and let go. Let your body and intention help you to let the magic in.”

Simone Overkleeft

A & O psycholoog

Bestel dit magische boek (incl. GRATIS masterclass)!

Je bent een paar klikken verwijderd van dit magische boek. Barbara heeft iets leuk voor je. BONUS: Je ontvangt een code waarmee je vanaf toegang hebt tot een gratis masterclass over de MAGIC-methode t.w.v. € 44.

Wie is Barbara te Boekhorst?

Ruim 30 jaar woonde Barbara in haar hoofd. Ze was een genie in piekeren. Die irritante muppets in haar hoofd bleven maar kletsen. Na de geboorte van haar dochter Sophie kreeg ze een wake-up call. Ze kreeg een auto-immuunziekte. Een arts zag dat ze vastzat in haar hoofd en adviseerde om aan healing of mindfulness te doen zodat zij “uit haar hoofd” kon komen. Ze vond het maar “zweverig gedoe”, maar gaf het een kans. Het voelde voor haar als thuiskomen: ze zag wit licht en voelde een intense rust. Iets in haar werd wakker en ze voelde dat dit is waarvoor ze gekomen is: mensen bewust maken van hun innerlijke kracht. Als een junk volgde ze allemaal trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energie en healing. Inmiddels is ze weer helemaal gezond en slikt ze (tegen de verwachting in) geen medicijnen meer.

 

In dit boek deelt Barbara alle kennis die zij de afgelopen heeft opgedaan. Ze wil namelijk niets liever dan dat uit je hoofd komt en vanuit je hart, als een magneet wonderen aantrekt. Help je mee de wereld een stukje mooier te maken?

Barbara over het magische schrijfproces

“Ik ben blij dat jij dit boek hopelijk straks in handen hebt. Dat betekent dat je klaar bent voor meer geluk en magie in jouw leven. Dit boek is geschreven vanuit flow, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Tijdens het schrijven voelde ik mij gesteund. Niet alleen door alle lieve mensen om mij heen, maar ook door ‘de andere wereld’. In dit boek lees je hoe ik de vijf stappen van de MAGIC-methode op mijn verjaardag doorkreeg. Zie het als een “kosmische download”. Maar hier bleef het niet bij. Soms viel er opeens een boek uit de kast met waardevolle informatie, hoorde ik plotseling iets interessants op de radio of gebeurde er iets anders magisch wat mij hielp om dit boek te schrijven. Het was alsof iedereen wilde dat ik deze boodschap zou overbrengen. Ook op jou.”

Ik vind het geweldig dat ik met deze methode ook jou op weg kan helpen. Weg van de remmetjes en stemmetjes in je hoofd. Ik gun het jou zo om, net als ik, te leven uit je hart.” Gun jij jezelf dat ook? Bestel dit boek voor meer magie en geluk.

 

Back To Top