skip to Main Content

Eerste magische “zelfhulpboek” Tijgertje en de magische Schatkist

Tijgertje Timo en de magische schatkist

Dit boek is voor alle (grote en kleine) kinderen die hun magische toverkracht willen vinden. Ook jij bent een echte tovenaar, net als Tijgertje Timo. Lijkt het je gaaf als jouw dromen uitkomen? Laten we dan samen het geheim van de magische schatkist ontdekken!

Tijgertje Timo werd gepest op school. Hij voelde zich verdrietig. Gelukkig ontmoet hij een vriendelijke oude man. Die verklapt hem het geheim van de magische schatkist. In deze kist zitten vijf mooie stenen die helpen om je fijn te voelen. Ook laten ze je wensen uitkomen.

Ga je mee op avontuur? Beleef het verhaal van Timo en ontdek het magische geheim.

Dit boek is geschikt voor kinderen van 7 tot 99 jaar.

Stap in de magische wereld van Tijgertje Timo

Tijgertje Timo neemt kinderen mee in de wet van aantrekkingskracht. Door het levendige verhaal over Timo en de praktische oefeningen leren kinderen hoe ze zelf de wet van aantrekkingskracht kunnen toepassen.

De wet van de aantrekkingskracht is een beroemde wijsheid. Wat je tegen jezelf zegt, beïnvloedt hoe je je voelt. En het beïnvloedt wat er gebeurt. Als jij gelooft dat je heel veel kunt, dan komen je dromen eerder uit. Hoe mooi als je dit al jong leert! Het verhaal is vlot en met vrolijke tekeningen verteld!

In dit boek leert Tijger Timo kinderen om zichzelf in vijf simpele stappen vrolijker en fijner te voelen en minder last te hebben van verdrietige gevoelens. En dat zonder lastige woorden of zweverige theorieën, maar met een vrolijk verhaal over magie, dromen en geloven in jezelf.

De wet van de aantrekkingskracht voor kinderen

Ik heb een droom. Ik droom van een wereld waarin alle grote en kleine kinderen zich blij en gelukkig voelen. Ik wil dat zij achter hun dromen aangaan en geloven dat ze die kunnen bereiken. Daarom heb ik dit boek over Tijgertje Timo geschreven. Via een inspirerend verhaal met aansprekende tekeningen maakt jouw kind kennis met een prachtige wijsheid: de wet van de aantrekkingskracht.

Ik schreef eerder een boek over mijn zelf ontwikkelde MAGIC-methode voor volwassenen. Daarmee kunnen zij snel en eenvoudig van negatieve gedachten afkomen en in zichzelf geloven. Met ‘Tijgertje Timo en de magische schatkist’ maak ik de methode nu toegankelijk voor kinderen. Tijgertje Timo helpt jouw kind om nog meer in zichzelf te geloven. Een prachtig cadeau om aan elk kind te geven!

Wat leren kinderen in het boek?

In dit boek leren kinderen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt. Ze ontdekken hoe krachtig hun gedachten zijn. Ook leren ze hoe ze magische briefjes maken waarmee ze vervelende gevoelens kunnen wegtoveren. Oftewel: het geheim van Timo’s magische schatkist.

Tijgertje leert kinderen:

Dat je zoveel sterker bent dan je denkt
Dat je dromen laat uitkomen door erin te geloven.
Hoe krachtig je gedachten zijn.
Hoe je je vrolijker voelt.
Hoe magische briefjes helpen om je fijner te voelen.
Hoe je vervelende dingen loslaat door anders naar situaties te kijken.
Waarom het zo goed helpt om met je billen te schudden (ook belangrijk! 😉).
Tijgertje Timo en de magische schatkist (2)

Even spieken?

Ben je benieuwd naar dit magische boek? Ik laat je graag meespieken. Klik hieronder om alvast de eerste pagina’s te lezen.

Wat lezers zeggen over dit boek

Bestel het boek voor slechts € 23,33

Leer jouw (klein)kind dat groots dromen mag en dat positief denken helpt om de mooiste dingen werkelijkheid te laten worden. Koop nu het kinderboek ‘Tijgertje Timo en het geheim van de magische schatkist’. Een prachtig boek om voor te lezen of om je kind zelf te laten lezen!

Bestel het boek nu voor slechts € 23,33 (incl. portokosten).

Ook krijg je er een leuk cadeau bij. Twee zelfs. Bij aankoop van het boek ontvang je:

  • toegang tot een online meditatie voor kinderen
  • een zakje met vijf magische edelstenen

Over de auteur

Ik ben Barbara te Boekhorst. Ik leer volwassenen en kinderen om hun innerlijke kracht te ontdekken. Ik werk als coach, trainer, spreker en schrijver. Om zoveel mogelijk mensen te helpen, ontwikkelde ik de MAGIC-methode. Al honderden mensen zijn daardoor meer in hun eigen kracht gaan geloven. Na mijn eerste boek ‘De MAGIC-methode’ voor volwassen, breng ik nu mijn eerste kinderboek uit.

Met mijn kinderboek ‘Tijgertje Timo en het geheim van de magische schatkist’ maak ik de wet van aantrekkingskracht toegankelijk voor kinderen. Kinderen hebben vaak nog een eindeloze fantasie en dromen groots. Hoe mooi is het om hen te stimuleren dat zo lang mogelijk te blijven doen! Mijn missie? Iedereen – jong en oud – helpen om uit hun hoofd te komen en te doen waar hun hart van danst. Want als je gelooft dat je iets kunt, is er veel meer mogelijk.

Ik ben spiritueel, maar sta ook met beide benen op de grond. Ook in mijn boeken ga ik voor een nuchtere en praktische aanpak. Verder help ik mensen vanuit mijn praktijk en via online Magische Powerboosts om problemen op een dieper niveau bij de kern aan te pakken. Inmiddels heb ik al bij honderden cliënten ervaren: er gebeuren magische dingen als je luistert naar je hart. Dat is dé manier om de wereld mooier te maken. Help je mee?

Back To Top