skip to Main Content

Wie is Barbara?

Ik heb deze vraag aan een paar klanten voorgelegd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er een beetje verlegen van werd. De strekking is dat ze mij een nuchtere powervrouw vinden die je liefdevol en snel, zonder veel woorden, in je kracht brengt. Lees wat klanten over mij vertellen.

Ex-hoofdbewoner

Hoe ik mijzelf omschrijf? Ik heb één geweldige dochter (Sophie 15 jaar), één lieve vriend (ruim 22 jaar), één trouwe Labradoodle en één grote passie: ondernemers en professionals die het verschil willen maken bewust maken van hun innerlijke kracht. Waarom? Veel mensen staan op de overleefstand en zitten gevangen in hun hoofd. Ze weten dat er meer in het leven is, maar luisteren te weinig naar hun hart. Ik weet uit ervaring dat dit energie vreet, ongezond is en ongelukkig maakt

Zelf heb ik ruim 30 jaar in mijn hoofd gewoond. Als kind was ik al extreem gevoelig. Ik was een pleaser en wilde het iedereen naar de zin maken en cijferde mijzelf weg. Wellicht herken je dit? Om mijzelf staande te houden, bouwde ik een dikke muur om mijn hart. Die was op een gegeven moment zo dik dat ik niet meer wist wie IK, diep van binnen, was. Ik heb communicatiewetenschap gestudeerd, maar er was weinig communicatie tussen mijn hoofd en mijn hart.

 
Power for me

Wake-up call

Soms moet er iets gebeuren om je wakker te schudden. Ik kreeg problemen met mijn gezondheid en een arts adviseerde mij om aan healing of mindfulness te doen zodat ik “uit mijn hoofd” kon komen. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik ontzettend veel weerstand voelde. Ik had geen tijd om ziek te zijn en stiekem vond ik het maar “zweverig gedoe.” Mijn wetenschappelijke mind kon er niet bij maar wat had ik te verliezen? Ik gaf het een kans en boekte een sessie. Dit voelde als thuiskomen. Ik voelde een intense rust over mij heenkomen en diep van binnen werd iets in mij wakker dat al heel lang lag te slapen.  

Als een “junkie” verslond ik boeken en volgde ik diverse trainingen over energie(healing) en persoonlijk leiderschap. Het heeft mij veel gebracht. Ik ben gelukkig weer helemaal gezond maar dat niet alleen: ik voel mij nu veel energieker, blijer en gelukkiger. Voor mij is in je kracht staan niets meer of minder dan uit je hoofd komen en verbonden zijn met je essentie, met wie je echt, diep van binnen bent. Als ik het kan, kan jij het ook en dat gun ik je zo! En weet je wat zo gaaf is; als jij straalt, straalt jouw omgeving leker met je mee!

 

Power for me

Ik studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben Reikimaster en volgde trainingen  zoals NLP, Familie- en organisatieopstellingen, Emotional Freedom Techhniques (EFT), hypnose, Reconnective Healing, Power Healing, TOM, Quantum Touch, Quantum Entrainment, Core en Trance Healing. Ik bezocht diverse internationale goeroes totdat ik mij realiseerde dat je je eigen goeroe bent.  Vandaar de naam Power for Me. Soms heb je alleen even hulp nodig om het beste uit jezelf te halen. Ik help je hier graag bij.

 

Contact

Heb je vragen; mail naar info@powerforme.nl of bel 06 14029864. Ik hoor graag van je. 

 

Droom

Ik wil de wereld mooier maken. Hoe? Door zoveel mogelijk ondernemers, managers en professionals bewust te maken van hun innerlijke kracht. Ik zie veel werkende mensen vastzitten en keihard werken. Ze staan op de overleefstand, zoeken geluk buiten zichzelf en branden op. Dit heeft niet alleen een negatief effect op henzelf maar ook op hun omgeving. Wil jij echt verschil maken? Manage dan je energie. Je voelt je gelukkiger, productiever, gezonder, succesvoller en beter bestand tegen stress. Het mooie is dat je het niet alleen voor jezelf doet: als jij bruist, heeft dit een positief effect op je omgeving. Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Back To Top