skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl

Wie is Barbara?

Ik heb deze vraag aan een paar klanten voorgelegd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er een beetje verlegen van werd. De strekking is dat ze mij een nuchtere powervrouw vinden die je liefdevol en snel, zonder veel woorden, in je kracht brengt. Lees wat klanten over mij vertellen.

Ex-hoofdbewoner

Hoe ik mijzelf omschrijf? Ik heb één geweldige dochter (Sophie, 12), één lieve vriend (ruim 20 jaar), één trouwe Labradoodle en één grote passie: mensen zoals jij bewust maken van hun kracht. Waarom? Veel mensen rennen van hot naar her en worden geleefd door hun agenda. Ze staan op de overleefstand en zitten gevangen in hun hoofd. Ik weet uit ervaring dat dit een hoop energie kost, ongezond is en niet gelukkig maakt. Het heeft niet alleen een negatief effect op jezelf maar ook op je (werk)omgeving.

Zelf heb ik ruim 30 jaar in mijn hoofd gewoond. Als kind was ik al extreem gevoelig. Ik voelde mij ontzettend verantwoordelijk voor het welbevinden van anderen. Ik wilde het iedereen naar de zin maken en cijferde mijzelf weg. Wellicht herken je dit? Om mijzelf staande te houden, bouwde ik een dikke muur om mijn hart. Die was op een gegeven moment zo dik dat ik niet meer wist wie IK, diep van binnen, was. Ik heb communicatiewetenschap gestudeerd maar er was weinig communicatie tussen mijn hoofd en mijn hart.

Power for me
ALSKLOPTALSJEPLAATJE

Wake-up call

Soms moet er iets gebeuren om je wakker te schudden. Ik kreeg problemen met mijn schildklier en een arts adviseerde mij om “uit mijn hoofd te komen”. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik ontzettend veel weerstand voelde. Ik had geen tijd om ziek te zijn en al helemaal niet voor “zweverig gedoe.” Mijn wetenschappelijke mind kon er niet bij maar wat had ik te verliezen? Ik gaf het een kans en boekte bij iemand een sessie. Tijdens deze behandeling voelde ik een intense rust over mij heenkomen. Het voelde magisch en het raakte mij.

Ik wilde het begrijpen en als een “junkie” verslond ik boeken en volgde ik diverse trainingen over energie(healing) en persoonlijk leiderschap. Het heeft mij veel gebracht. Ik ben gelukkig weer beter maar dat niet alleen: ik voel mij nu veel energieker, blijer en in balans. Voor mij is in je kracht staan niets meer of minder dan uit je hoofd komen en verbonden zijn met je essentie, met wie je echt, diep van binnen bent. Ik ben er van overtuigd dat als ik het kan, jij het ook kan! En dat gun ik je zo! Het is mijn passie om mensen zoals jij te laten ervaren wie je echt bent.

Power for me

Ik studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben Reikimaster en volgde trainingen  zoals NLP, Emotional Freedom Techhniques (EFT), hypnose, Reconnective Healing, Power Healing, TOM, Quantum Touch, Quantum Entrainment, Core en Trance Healing. Ik bezocht diverse internationale goeroes totdat ik mij realiseerde dat je je eigen goeroe bent.  Vandaar de naam Power for Me. Soms heb je alleen even hulp nodig om het beste uit jezelf te halen. Ik neem je graag bij de hand.

voorkantansichtkaart

Contact

Heb je vragen; mail dan naar info@powerforme.nl of bel 06 14029864. Ik vind het leuk om van je te horen.

 

Droom

Ik wil de wereld mooier maken. Hoe? Door zoveel mogelijk ondernemers en werknemers bewust te maken van hun innerlijke kracht. Ik zie veel werkende mensen vastzitten en keihard werken. Ze staan op de overleefstand en zitten vast in hoofd. Ze zoeken geluk buiten zichzelf en branden op. Dit heeft niet alleen een negatief effect op henzelf maar ook op hun omgeving. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Hoe? Door ze uit hun hoofd te halen. Als jij werkt vanuit je hart ben je gelukkiger, gezonder, succesvoller en beter bestand tegen stress. Het mooie is dat je het niet alleen voor jezelf doet: als jij in je kracht staat, heeft dit een positief effect op je omgeving. Help je mee de wereld een stukje mooier te maken?

Back To Top