skip to Main Content

Over Barbara: jouw inspirator voor spirituele ontwikkeling

Alles klopt als je werkt vanuit je hart. Dát doe ik zeker. Mijn naam is Barbara, een nuchtere powervrouw die jou weer laat bruisen. Ik heb één grote passie: jou bewust maken van je innerlijke kracht door spirituele ontwikkeling. Waarom? Veel mensen zitten gevangen in hun hoofd. Ze staan op de overleefstand en branden langzaam op. Ik weet uit ervaring dat dit energie vreet en ongelukkig maakt. Als je naar je hart luistert, gebeuren er magische dingen.

Wie ik ben?

Ik heb de vraag ‘Wie is Barbara?’ aan een paar cliënten voorgelegd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wat verlegen werd van hun woorden over mij. De strekking is dat ze mij een nuchtere powervrouw vinden die je liefdevol en snel, zonder veel woorden, in je kracht brengt.

Hoe ik mezelf omschrijf? Ik heb één geweldige dochter (Sophie van 17 jaar), één lieve vriend (al ruim 24 jaar), één trouwe Labradoodle en één grote drijfveer: ondernemers en professionals laten ervaren hoeveel kracht zij al in zich hebben. Ik geloof niet in urenlang praten over wat er loos is en hoe je dat oplost. Ik geef je liever een boost door problemen op een dieper niveau bij de kern aan te pakken. Door me af te stemmen op jouw energieveld voel ik waar blokkades zitten en kunnen we die snel transformeren. Hierdoor kun jij doen waarvoor je gekomen bent.

Ik ben spiritueel en sta met beide benen op de grond. Ik heb communicatiewetenschap gestuurd aan de Universiteit van Amsterdam. Vroeger wilde ik alles wetenschappelijk verklaren, maar heb dat losgelaten. Ik kan (ook op afstand) voelen waar jij blokkades hebt. Zo kan ik je problemen bij de kern aanpakken en voel je je snel energieker, fijner en positiever. Dat wil jij toch ook?

Ex-hoofdbewoner

Zelf heb ik ruim 30 jaar in mijn hoofd gewoond. Ik was een genie in piekeren. De irritante muppets in mijn hoofd bleven maar kletsen. Als kind was ik extreem hooggevoelig. Daardoor voelde ik me vaak een buitenstaander. Ik was een pleaser en cijferde mezelf volledig weg. Om mezelf staande te houden, bouwde ik een dikke muur om mijn hart en verhuisde ik naar mijn hoofd. Die muur was op een gegeven moment zo dik dat ik niet meer wist wie IK, diep van binnen, was. Ik had het gevoel dat er meer in mij zat, dat er meer in het leven was, maar dat kwam er niet uit.

Gelukkig kreeg ik een wake-upcall. Na de geboorte van mijn dochter kreeg ik problemen met mijn gezondheid. Een arts adviseerde mij om aan healing te doen zodat ik “uit mijn hoofd” kon komen. Ik moet bekennen dat ik nogal wat weerstand voelde. Stiekem vond ik spirituele ontwikkeling maar “zweverig gedoe.” Toch gaf ik het een kans en het voelde direct als thuiskomen. Ik zag wit licht en voelde een intense rust over mij heen.

In mij werd iets wakker wat lang had liggen slapen. Ik voelde me steeds energieker, blijer en gelukkiger. Inmiddels ben ik helemaal gezond en slik ik geen medicijnen meer, terwijl artsen dachten dat dat niet kon.

Power for me: ontdek met spirituele ontwikkeling jouw innerlijke kracht

Ik wilde wel van de daken schreeuwen hoeveel spirituele ontwikkeling met je doet. Dat ontspannen gevoel, die innerlijke wijsheid gunde ik iedereen. Voor mij betekent in je kracht staan uit je hoofd komen en verbonden zijn met wie je echt, diep van binnen, bent. Als ik het kan, kun jij het ook. Dat gun ik je zo!

Ik studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Maar communiceren met mijn hart leerde ik pas na mijn studie. Ik werd Reikimaster en volgde vele trainingen in NLP, Familie- en organisatieopstellingen, Emotional Freedom Techniques (EFT), hypnose, Reconnective Healing, Power Healing, Quantum Touch, Quantum Entrainment, Core en Trance Healing. Ook bezocht ik diverse internationale goeroes.

Maar belangrijker dan al die opleidingen was het inzicht dat je je eigen goeroe bent. Vandaar de naam Power for Me. Alles begint bij contact maken met je hart. Daar help ik jou graag bij.

Mijn missie

Ik wil de wereld mooier maken door zoveel mogelijk professionals bewust te maken van hun innerlijke kracht. Ik zie veel mensen vastzitten en keihard werken. Ze zoeken geluk buiten zichzelf en branden op. Dit heeft niet alleen een negatief effect op hen, maar ook op hun omgeving.

Wil jij echt het verschil maken? Manage dan je energie in plaats van je tijd. Je voelt je gelukkiger, productiever, gezonder, succesvoller en beter bestand tegen stress. Het mooie is: als jij bruist, heeft dit ook een positief effect op je omgeving. Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan?

Contact

Heb je vragen of wil je iets weten? Mail naar info@powerforme.nl, bel 06 – 14 02 98 64 of vul het contactformulier in. Ik hoor graag van je.

Back To Top