skip to Main Content

Drie maanden traject

Voel jij dat er meer in je zit? Wil jij je krachtiger, gelukkiger en energieker voelen? Ben je klaar om te vliegen? Dan is het geen toeval dat je dit nu leest.

Ben jij klaar om je dromen te verwezenlijken? Veel ondernemers, managers en professionals zijn drukker met het managen van hun tijd dan met zichzelf. Als jij vastzit, stroomt jouw energie niet optimaal. Hierdoor stagneert het op alle vlakken. Het gevolg is een kort lontje, veel piekeren en weinig energie. Maar dat niet alleen. Als je ermee blijft rondlopen, krijg je lichamelijke klachten zoals rugpijn, vermoeidheid of vastzittende schouders. 

Stel je eens voor hoe fijn je leven is als jij beter jouw grenzen aangeeft. Als jij jezelf op nummer 1 zet en doet waar jouw hart van danst. Als jij in je kracht staat, gaat alles makkelijker: zowel zakelijk als privé. 

Tijdens het drie maanden traject ga je aan de slag met de meest belangrijke persoon in jouw leven! Je leert jezelf op de eerste plaats zetten en te luisteren naar jouw hart. Het traject bestaat uit vijf krachtige sessies van 1,5 uur. Per keer kijken we wat er nodig is. Hierbij kun je denken aan EFT, een opstelling of lichaamsgericht werken. 

We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en kijken welke beperkende overtuigingen je uit je kracht halen. Deze Power coaching is zo krachtig omdat je direct naar de kern gaat. Dit gebeurt zonder uitgebreide praatsessies. Daar geloof ik ook niet in: problemen komen juist voort uit je onderbewuste.

Al na de eerste sessie voel je verschil. Je voelt je krachtiger, blijer, energieker en ervaart meer rust. Je leert hoe je minder last hebt van negatieve prikkels maar ook wat je kan doen om in je kracht te blijven en meer vanuit flow te handelen.

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden? Dan is dit pakket echt een aanrader. Je maakt een mega sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Het traject is heel praktisch. Je krijgt handige tools die je helpen om je in kracht te blijven. Lees hier enkele reacties.

Investering in jezelf

Gedurende drie maanden krijg je 5 individuele sessies van 1,5 uur. 

Jouw investering in jezelf bedraagt 1495,-

Bonus

Om jouw energie schoon te houden en jouw trilling hoog, kun je elke zondag en woensdag om 21:00 uur gebruik maken van mijn online POWERBOOST. Dit is een online meditatie gevolgd door een healing. gen. 

Ook krijg je mijn boek De MAGIC-methode en mijn kinderboek Tijgertje Timo en de magische schatkist kado.

Kennismakingsgesprek

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van een half uur. Als je gelijk wilt doorpakken, kan jouw eerste sessie direct plaatsvinden. Ik geef een niet goed, geld terug garantie. Mocht je na de eerste sessie besluiten niet verder te willen dan ontvang je je geld terug.

Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte afgestemd op de coachingsvraag. 

DOORBREEKSESSIE

Wil jij een dagdeel besteden aan de meest belangrijke persoon op aarde? Je snel beter en energieker voelen?

Dan is een DOORBRAAKSESSIE echt iets voor jou. Gedurende 2,5 uur gaan we aan de slag met jouw coachvraag. We kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt om succesvoller, met meer plezier en energie te werken. Lijkt het je heerlijk als iemand je een liefdevolle spiegel voorhoudt en jij ontdekt hoe je meer uit jezelf haalt? Hoe je met meer impact communiceert en je krachtiger voelt. Gun jezelf dan deze krachtige DOORBRAAKSESSIE.

Een klant verwoordde het heel mooi; “Na de doorbraaksessie had ik rust in mijn hoofd en wist ik dat ik mij niet goed focus. Ik houd alle ballen in de lucht en laat mij leiden door de waan van de dag. Ik had niet door hoeveel energie dit vreet en hoeveel ik op wilskracht deed. Thuis was ik in gedachten nog “aan het werk” en had ik weinig aandacht voor mijn gezin. Na de VIP ochtend ging ik heel relaxt naar huis. Ik voelde mij gefocust en krachtig. De dag erna heb ik een mooie nieuwe klant binnengehaald. Het is gaaf om te zien hoe mensen op je uitstraling reageren. Ik heb besloten dingen anders te doen en beter mijn grenzen te bewaken. Het was een goede beslissing om even met mijzelf aan de slag te gaan.”

We overleggen waar jouw DOORBRAAKSESSIE plaatsvindt. Het kan in mijn praktijkruimte in Aalsmeer, maar ook op locatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Back To Top