skip to Main Content

POWER FOR ME PAKKET

Voel jij dat er meer in je zit? Wil jij je krachtiger, gelukkiger en energieker voelen? Ben je klaar om te vliegen? Dan is het geen toeval dat je dit nu leest.

Veel ondernemers, managers en professionals zijn drukker met het managen van hun tijd dan met zichzelf. Als jij vastzit, stroomt jouw energie niet optimaal. Hierdoor stagneert het op alle vlakken. Het gevolg is een kort lontje, veel piekeren en weinig energie. Maar dat niet alleen.  Als je ermee blijft rondlopen, kun je lichamelijke klachten krijgen zoals rugpijn, vermoeidheid of vastzittende schouders.  Stel je eens voor hoe fijn je leven is als jij beter jouw grenzen aangeeft. Als jij jezelf op nummer 1 zet. Als jij in je kracht staat, gaat alles makkelijker: zowel zakelijk als privé. 

Het POWER FOR ME pakket bestaat uit vijf krachtige sessies van 1,5 uur. We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en kijken welke beperkende overtuigingen je uit je kracht halen. Het is zo krachtig omdat je direct naar de kern gaat. Dit gebeurt zonder uitgebreide praatsessies. Daar geloof ik ook niet in: problemen komen juist voort uit je onderbewuste. Daarnaast wordt jouw energieveld grondig gereinigd waardoor blokkades direct bij de kern worden verwijderd. Hierdoor gaat het op alle vlakken stromen. Al na de eerste sessie voel je verschil. Je voelt je krachtiger, blijer, energieker en ervaart meer rust. Je leert hoe je minder last hebt van negatieve prikkels maar ook wat je kan doen om in je kracht te blijven en meer vanuit  flow te handelen. Als je meer uit jezelf wilt halen, is dit pakket echt een aanrader. Je maakt een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling. Het is heel praktisch. Je krijgt tools die je helpen om je in kracht te blijven. Vanaf 5 medewerkers werk ik met staffelkorting. Lees hier enkele reacties.

Investering in jezelf

5 sessies van 1,5 uur. Om coaching ook voor particulieren mogelijk te maken, hanteer ik voor particulieren een kortingstarief. Je betaalt dan voor vijf Powersessies slecht 750 (vrijgesteld van BTW). Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd. Gedurende het traject ontvang je ondersteunende POWER meditaties en oefeningen. 

Kennismakingsgesprek

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van een half uur. Als je gelijk wilt doorpakken, kan direct de eerste sessie plaatsvinden. Ik geef een niet goed, geld terug garantie. Mocht je na de eerste sessie besluiten niet verder te willen dan ontvang je je geld terug.

Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte afgestemd op de coachingsvraag. Vanaf 5 medewerkers werk ik met staffels.

POWER STRIPPENKAART

Lijkt het je fijn om snel helder te hebben waarom het even niet loopt zoals je wenst? Heel relaxed vanuit je luie stoel?

Dan is de POWER STRIPPENKAART echt ideaal voor jou. Het bestaat uit 5 calls van een half uur. Soms zit je even vast. Als je hier mee rond blijft lopen, bleef je rondjes draaien. Dit vreet energie. Je gaat piekeren, je lontje wordt korter en je productiviteit neemt af. Maar dat niet alleen.  Als je ermee blijft rondlopen, kun je lichamelijke klachten krijgen zoals rugpijn, vermoeidheid of vastzittende schouders.  

Tijdens een telefoon- of skypegesprek gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Ik stem mij af op jouw energieveld zodat we snel tot de kern komen. Ik maak gelijk je energieveld schoon. Deze snelle powerboost geeft je helderheid en rust. Hierdoor kun je je beter ontspannen en je weer bezig houden met dingen waar je energie van krijgt.

Investering in jezelf

De POWER STRIPPENKAART bestaat uit 5 calls van 30 minuten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

DOORBREEKSESSIE

Wil jij een dagdeel besteden aan de meest belangrijke persoon op aarde? Je snel beter en energieker voelen?

Dan is een DOORBREEKSESSIE echt iets voor jou. Gedurende 2,5 uur gaan we aan de slag met jouw coachvraag. We kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt om succesvoller, met meer plezier en energie te werken. Lijkt het je heerlijk als iemand je een liefdevolle spiegel voorhoudt en jij ontdekt hoe je meer uit jezelf haalt? Hoe je met meer impact communiceert en je krachtiger voelt. Gun jezelf dan deze krachtige POWER BOOST.

Een klant verwoordde het heel mooi; “Na de POWER BOOST had ik rust in mijn hoofd en wist ik dat ik mij niet goed focus. Ik houd alle ballen in de lucht en laat mij leiden door de waan van de dag. Ik had niet door hoeveel energie dit vreet en hoeveel ik op wilskracht deed. Thuis was ik in gedachten nog “aan het werk” en had ik weinig aandacht voor mijn gezin. Na de VIP ochtend ging ik heel relaxt naar huis. Ik voelde mij gefocust en krachtig. De dag erna heb ik een mooie nieuwe klant binnengehaald. Het is gaaf om te zien hoe mensen op je uitstraling reageren. Ik heb besloten dingen anders te doen en beter mijn grenzen te bewaken. Het was een goede beslissing om even met mijzelf aan de slag te gaan.”

We overleggen waar jouw DOORBREEKSESSIE plaatsvindt. Het kan in mijn praktijkruimte in Aalsmeer maar ook op locatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Back To Top