skip to Main Content

Drie maanden traject

Voel jij dat er meer in je zit? Wil jij je krachtiger, gelukkiger en energieker voelen? Ben je klaar om te vliegen? Dan is het geen toeval dat je dit nu leest.

Ben jij klaar om je dromen te verwezenlijken? Veel ondernemers, managers en professionals zijn drukker met het managen van hun tijd dan met zichzelf. Als jij vastzit, stroomt jouw energie niet optimaal. Hierdoor stagneert het op alle vlakken. Het gevolg is een kort lontje, veel piekeren en weinig energie. Maar dat niet alleen. Als je ermee blijft rondlopen, krijg je lichamelijke klachten zoals rugpijn, vermoeidheid of vastzittende schouders. 

Stel je eens voor hoe magisch jouw leven is als jij in jouw kracht staat. Als jij leeft vanuit jouw hart, gaat het op alle vlakken stromen.

Power coaching is zo krachtig om je direct naar de kern van een probleem gaat. Dit gebeurt zonder uitgebreide praatsessies. Daar geloof ik ook niet in: problemen komen juist uit je onderbewuste. 

Tijdens het drie maanden traject ga je aan de slag met de meest belangrijke persoon in jouw leven: jezelf! Je maakt een grote transformatie door. Blokkades worden verwijderd, je krijgt een krachtige mindset en gaat leven vanuit jouw hart. Het traject bestaat uit vijf krachtige sessies van 1,5 uur.

Per keer kijken we wat er nodig is. Hierbij kun je denken aan EFT, een opstelling, de MAGIC-methode of lichaamsgericht werken. 

Al na de eerste sessie voel je verschil. Je voelt je krachtiger, blijer, energieker en ervaart meer rust. Je leert hoe je minder last hebt van negatieve prikkels (energievreters), maar ook wat je kan doen om in je kracht te blijven en meer vanuit flow te handelen.

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden? Dan is dit traject een aanrader. Je maakt een mega sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Het is heel praktisch en werkt snel. Je krijgt handige tools die je helpen om je in kracht te blijven. Lees hier enkele reacties.

Investering in jezelf

Gedurende drie maanden krijg je 5 individuele sessies van 1,5 uur. Om je te ondersteunen op jouw transformatiereis mag je gratis 2 x per week meedoen met de magische online Powerboost.

Bonus

Tijdelijk ontvang je gratis een DISC-analyse. Dir rapport geeft je inzicht in je gedrag en de manier waarop je communiceert. Je ziet wat je energie kost en wat energie vreet en hoe je meer uit jezelf haalt! Dit rapport t.w.v. 350 euro ontvang je tijdelijk gratis bij een driemaanden traject.

Om jouw energie schoon te houden en jouw trilling hoog, kun je elke zondag en woensdag om 21:00 uur gebruik maken van mijn online POWERBOOST. Dit is een online meditatie gevolgd door een healing. gen. 

Bonus

Je krijgt mijn boek De MAGIC-methode en mijn kinderboek Tijgertje Timo en de magische schatkist kado.

Jouw investering in jezelf voor jouw magisch snelle transformatie is  1250,-. Betaling in termijnen is mogelijk.

Kennismakingsgesprek

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van een half uur. Als je gelijk wilt doorpakken, kan jouw eerste sessie direct plaatsvinden. Ik geef een niet goed, geld terug garantie. Mocht je na de eerste sessie besluiten niet verder te willen dan ontvang je je geld terug.

Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte afgestemd op de coachingsvraag. 

DOORBREEKSESSIE

Wil jij een dagdeel besteden aan de meest belangrijke persoon op aarde? Je snel beter en energieker voelen?

Dan is een DOORBRAAKSESSIE echt iets voor jou. Gedurende 2,5 uur gaan we aan de slag met jouw coachvraag. We kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt om succesvoller, met meer plezier en energie te werken. Lijkt het je heerlijk als iemand je een liefdevolle spiegel voorhoudt en jij ontdekt hoe je meer uit jezelf haalt? Hoe je met meer impact communiceert en je krachtiger voelt. Gun jezelf dan deze krachtige DOORBRAAKSESSIE.

Een klant verwoordde het heel mooi; “Na de doorbraaksessie had ik rust in mijn hoofd en wist ik dat ik mij niet goed focus. Ik houd alle ballen in de lucht en laat mij leiden door de waan van de dag. Ik had niet door hoeveel energie dit vreet en hoeveel ik op wilskracht deed. Thuis was ik in gedachten nog “aan het werk” en had ik weinig aandacht voor mijn gezin. Na de VIP ochtend ging ik heel relaxt naar huis. Ik voelde mij gefocust en krachtig. De dag erna heb ik een mooie nieuwe klant binnengehaald. Het is gaaf om te zien hoe mensen op je uitstraling reageren. Ik heb besloten dingen anders te doen en beter mijn grenzen te bewaken. Het was een goede beslissing om even met mijzelf aan de slag te gaan.”

We overleggen waar jouw DOORBRAAKSESSIE plaatsvindt. Het kan in mijn praktijkruimte in Aalsmeer, maar ook op locatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Back To Top