skip to Main Content

3 MAANDEN TRAJECT

Voel jij dat er meer in je zit? Mis je voldoening? Baal je dat je druk bent met alles en iedereen, maar niet jouw droom leeft? Dan is het goed dat je dit nu leest.

Veel gevoelige professionals rennen en vliegen voor iedereen, maar vergeten zichzelf. Ze missen voldoening, doen niet waar hun hart van danst, blijven maar piekeren en langzaam branden ze op. 

Als jij vastzit, stroomt jouw energie niet goed. Hierdoor stagneert het op alle vlakken. Het gevolg is een kort lontje, veel piekeren en weinig energie. Je mist voldoening omdat je niet doet waarvoor je geboren bent. Als je ermee blijft doorlopen, ontstaan lichamelijke klachten zoals rugpijn, vermoeidheid of vastzittende schouders. 

Stel je eens voor hoe magisch jouw leven is als jij in jouw kracht staat. Als jij leeft vanuit jouw hart, gaat het op alle vlakken stromen.

Power coaching is heel krachtig. Doordat ik mij afstem op jouw energieveld zie ik wat blokkeer waardoor we razendsnel bij de kern komen. 

Dit gebeurt zonder uitgebreide praatsessies. 

Tijdens het drie maanden traject ga je aan de slag met de meest belangrijke persoon in jouw leven: jezelf! Je maakt een grote transformatie door. Blokkades worden verwijderd, je krijgt een krachtige mindset en gaat leven vanuit jouw hart. Het traject bestaat uit vijf krachtige sessies van 1,5 uur.

Per keer kijken we wat er nodig is. Hierbij kun je denken aan EFT, een opstelling, de MAGIC-methode, een healing of lichaamsgericht werken. 

Al na de eerste sessie voel je verschil. Je voelt je krachtiger, blijer, energieker en ervaart meer rust. Je leert hoe je minder last hebt van negatieve prikkels (energievreters), maar ook wat je kan doen om in je kracht te blijven en vanuit flow te leven. 

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden? Dan is dit traject een aanrader. Je maakt een mega sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Het is heel praktisch en werkt snel. Je krijgt handige tools die je helpen om je energie hoog te houden zodat jij in je kracht blijft. Lees hier enkele reacties.

Tijdelijke actie om 2024 goed te starten

Gedurende drie maanden krijg je 5 individuele sessies van 1,5 uur. Om jouw energie lekker hoog te houden en je spirituele groei te versneller, mag je 6 maanden lang gratis meedoen met de magische Powerboost. 

Jouw investering voor jouw magische transformatie is tot 1 juni 2024 slechts 1111 inclusief btw. De normale prijs is 1250. Betaling in termijnen is mogelijk. Er zijn werkgevers die het vergoeden. 

Extra bonussen

Bonus: gratis zes maanden magische online Powerboost t.w.v  199,98.

Om jouw energie schoon te houden en jouw trilling hoog, kun je 6 maanden lang elke zondag en woensdag om 21:00 uur meedoen met mijn online POWERBOOST. Dit is een online meditatie gevolgd door een healing. Ben je verhinderd? Dan ontvang je de link van de Powerboost.

Bonus: magische boeken

Je krijgt mijn boek De MAGIC-methode ( 22,22) en mijn kinderboek Tijgertje Timo en de magische schatkist kado (  23,23).

Kennismakingsgesprek

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek aan van een half uur. Als je gelijk wilt doorpakken, kan jouw eerste sessie direct plaatsvinden.

Ik geef een niet goed, geld terug garantie. Mocht je na de eerste sessie besluiten niet verder te willen dan ontvang je je geld terug.

Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte afgestemd op de coachingsvraag. 

DOORBRAAKSESSIE

Baal jij omdat je weet dat er meer in je zit? Blijf je maar rondjes draaien in je hoofd en mis je voldoening? Wil je doen waar jouw hart van danst?

 

Dan is een DOORBRAAKSESSIE echt iets voor jou. Gedurende 2,5 uur gaan we aan de slag met jouw coachvraag. We kijken waar je nu staat, wat je blokkeert en wat je nodig hebt om echt te vliegen.

Doordat ik mij afstem op jouw energieveld zie ik wat blokkeer en komen we snel tot de kern. Ik maak hierbij onder andere gebruik van de MAGIC-methode. Dit werkt snel en zonder uitgebreide praatsessies.

Lijkt het je fijn om (oude) shit op te ruimen en af te stemmen op de beste versie van jezelf zodat jij kan doen waar je hart van danst? Gun jezelf dan deze krachtige DOORBRAAKSESSIE.

Een klant verwoordde het heel mooi; “Ik werkte onwijs hard, maar zonder resultaat. Ik piekerde veel en kwam niet vooruit. Barbara gaf aan dat ik vastzat in mijn hoofd en dat mijn energie laag was. Ze zei dat ik mijzelf blokkeerde. Eerlijk gezegd, had ik helemaal niet door hoe ik alles op wilskracht deed.

De doorbraaksessie was heel bijzonder. Barbara voelde waar ik blokkades had en daar gingen we mee aan de slag. Na afloop voelde ik mij kilo’s lichter en energiek.

Mijn vrouw wist niet dat ik een doorbraaksessie had gehad, maar zag gelijk dat er een last van mijn schouders was afgevallen. Ik vond dat heel bijzonder. Dit was niet het enige. Een paar dagen later sleepte ik een deal binnen waar al maanden geen beweging in zat. Ik ben ervan overtuigd dat dit komt omdat ik een reset heb gehad. Ik was mij er nooit bewust van dat mensen op je energie reageren. We denken dat we hele rationele wezens zijn, maar dat blijkt dus niet zo te zijn.

Ik ben heel dankbaar voor deze doorbraaksessie en kan iedereen aanraden om jezelf af en toe te laten resetten door Barbara.” Kijk hier voor meer reacties.

Tijdelijke actie tot 1 februari 2024

Jouw investering voor deze doorbraaksessie is normaal € 495 euro. Tot 1 juni betaal je slecht € 444,-. Naast deze heerlijke reset krijg je de volgende bonussen.

Bonus: 3 maanden gratis meedoen magische Powerboost t.w.v 99,99.

Als je een doorbraaksessie boekt, krijg je drie maanden gratis toegang tot de online magische Powerboost. Dit is een online meditatie gevolgd door een healing. Deze geef ik elke zondag en woensdag om 21:00 uur via Zoom. Het helpt je om je hoofd leeg te maken en je batterij lekker vol. Als je verhinderd bent, ontvang je de reply zodat je op jouw tijd lekker kan meedoen.

Bonus: Magische boeken

Je ontvangt mijn boek ‘De MAGIC-methode‘ ( 22,22) en ‘Tijgertje Timo en de magische schatkist‘ ( 23,23) kado.

Back To Top