skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl

POWER SESSIE

Kun jij wel een powerboost gebruiken?

Lijkt het je heerlijk om een diepe ontspanning te ervaren, oude ballast uit je energieveld op te ruimen en meer energie te hebben? Gun jezelf dan een power sessie.

Om coaching ook voor particulieren mogelijk te maken, hanteer ik voor hen een kortingstarief. Als particulier betaal je slechts 130 euro inclusief BTW voor een sessie van 1,5 uur. Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd.

Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte afgestemd op de coachingsvraag. Vanaf 3 medewerkers werk ik met staffelkorting.

GOLD PAKKET

Wil jij het beste uit jezelf halen? En met meer plezier en energie werken?

Meer rust in je hoofd en je niet langer laten tegenhouden door die “muppets” in je hoofd. Die stemmetjes die je laten geloven “dat je niet goed genoeg bent” of “dat je het niet waard bent om ..” Dan is het nu tijd om er afscheid van te nemen en de beste versie van jezelf te worden.

Het POWER FOR ME GOLD pakket bestaat uit vijf sessies van 1,5 uur. We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en kijken welke beperkende overtuigingen je uit je kracht halen. Daarnaast wordt jouw energieveld grondig gereinigd waardoor energetische blokkades bij de kern worden verwijderd.  Al na de eerste sessie voel je verschil. Je voelt je krachtiger, sterker en ervaart meer rust. Als je meer uit jezelf wilt halen, is het Gold Pakket echt een aanrader. Je maakt een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling en leert hoe je met meer rust en plezier werkt en hoe je je krachtiger en energieker voelt.  Je krijgt praktische tips die je helpen om je in kracht te blijven. Lees hier enkele reacties.

Investering in jezelf

5 sessies van 1,5 uur. Om coaching ook voor particulieren mogelijk te maken, hanteer ik voor particulieren een kortingstarief. Zij betalen voor deze vijf sessies slecht 600 inclusief BTW. Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd.

Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte afgestemd op de coachingsvraag. 

ONDERHOUDSPAKKET

Wil jij je snel beter voelen? Gewoon vanuit je luie stoel?

Dan is het POWER FOR ME onderhoudspakket ideaal voor jou. Het bestaat uit 6 calls van een half uur. Soms zit je even vast. Als je hier mee rond blijft lopen, bleef je rondjes draaien. Dit vreet energie. Maar dat niet alleen.  Als je ermee blijft rondlopen, kun je lichamelijke klachten krijgen zoals rugpijn, vermoeidheid, vastzittende schouders en hoofdpijn. Met het onderhoudspakket sta je snel weer in je kracht.

Tijdens een telefoon- of skypegesprek gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Maar dat niet alleen. Ik maak ook jouw energieveld schoon. Deze snelle powerboost geeft je helderheid en rust. Hierdoor kun je je beter ontspannen en je weer bezig houden met dingen waar je energie van krijgt.

Investering in jezelf

Het onderhoudspakket bestaat uit 6 calls van 30 minuten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

VIP POWER BOOST

Wil jij een dagdeel besteden aan de meest belangrijke persoon op aarde? Je snel beter en energieker voelen?

Dan is een POWER FOR ME VIP BOOST echt iets voor jou. Tijdens een ochtend of middag gaan we aan de slag met jouw coachvraag. We kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt om succesvoller, met meer plezier en energie te werken. Lijkt het je heerlijk als iemand je een liefdevolle spiegel voorhoudt en jij ontdekt hoe je meer uit jezelf haalt? Hoe je met meer impact communiceert en je krachtiger voelt. Gun jezelf dan deze krachtige POWER BOOST.

Een klant verwoordde het heel mooi; “Na de POWER BOOST had ik rust in mijn hoofd en wist ik dat ik mij niet goed focus. Ik houd alle ballen in de lucht en laat mij leiden door de waan van de dag. Ik had niet door hoeveel energie dit vreet en hoeveel ik op wilskracht deed. Thuis was ik in gedachten nog “aan het werk” en had ik weinig aandacht voor mijn gezin. Na de VIP ochtend ging ik heel relaxt naar huis. Ik voelde mij gefocust en krachtig. De dag erna heb ik een mooie nieuwe klant binnengehaald. Het is gaaf om te zien hoe mensen op je uitstraling reageren. Ik heb besloten dingen anders te doen en beter mijn grenzen te bewaken. Het was een goede beslissing om even met mijzelf aan de slag te gaan.”

We overleggen waar de VIP BOOST plaatsvindt. Het kan in mijn praktijkruimte in Aalsmeer maar ook op locatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Back To Top