skip to Main Content

Ik ben dol op magische synchroniciteit. Niets mooiers dan mensen bewust te maken van de magische dingen die gebeuren als je leeft vanuit je hart. Regelmatig word ik Miss MAGIC genoemd en daar moet ik altijd wel om lachen.

Als je focust op je dromen, gebeuren er magische dingen. In mijn boek ‘De MAGIC-methode’ deel ik wonderlijke verhalen die laten zien hoe mooi de wet van aantrekkingskracht werkt. Mijn boek is ook een mooi voorbeeld van manifesteren. Twee jaar geleden op mijn verjaardag mistte ik mijn overleden vader enorm. Ik liep in het Amsterdamse bos en in gedachten vroeg ik hem om een teken. “Pap. Kan je laten weten dat je in de buurt bent? Een mooier cadeau kan ik mij niet wensen.” Gelijk kreeg ik (als een download) de vijf stappen van de MAGIC-methode door.

Dit zijn vijf simpele stappen om uit je hoofd te komen en als een magneet je dromen aan te trekken. Het gaat verder dan andere methodes, omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en (energetische) blokkades. Je kunt namelijk op je yogamatje affirmaties uitspreken totdat je een ons weegt, maar zolang je geen actie onderneemt en gelooft dat je het verdient of als je blokkades hebt, saboteer je jezelf.

De derde stap van de MAGIC-methode is de briefjesceremonie. Dit is een krachtige manier om af te rekenen met blokkerende overtuigingen en energetische blokkades die jouw droom in de weg staan. Het is zo simpel dat je bijna niet kan geloven dat het werkt. Ik ben blij dat ik niet naar de remmetje en stemmetjes in mijn hoofd heb geluisterd en het gewoon opgeschreven heb.

Begin dit jaar hoorde ik dat een meisje dat ik goed ken, gepest wordt. Ze is 16 en zit niet lekker in haar vel. Het raakte mij enorm. Ik wilde iets doen, maar wist niet wat. Diep in mij zat het verlangen om kinderen bewust te maken van de kracht van hun gedachten en de wet van aantrekkingskracht. Op een ochtend stond ik op en voelde ik in elke cel van mijn lichaam dat ik de MAGIC-methode wilde verwerken in een kinderboek.

Afgelopen zomer heb ik dit boek op de camping vanuit flow geschreven. Het was alsof de woorden vanzelf komen. Onvoorstelbaar wat er gebeurt als je met heel je hart voelt dat je iets wilt doen.

Als je dit leest, ligt mijn eerste kinderboek ‘Tijgertje Timo en de magische schatkist’ in de winkels. Waarom ik dit deel? Luister niet naar die beren in je hoofd, maar droom groots! Je hebt magische krachten. De enige die je tegenhoudt ben jij!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top