skip to Main Content

Deze column schrijf ik in mijn tent, terwijl de regen hard op het tentzeil klettert. Vanochtend had ik nog geen inspiratie. Deze editie van Onkruid gaat over lezen en schrijven, maar ik vond het te voordehand liggend om over mijn boeken te schrijven. Gelukkig kwam het universum snel met inspiratie. Toen ik mijn telefoon opende, zag ik namelijk een herinnering van een paar jaar geleden, toen ik ook op deze camping stond. Er verscheen spontaan een glimlach op mijn gezicht want dit is een magisch verhaal en ik vind het leuk om het te delen.

 

De adelaar en de Condor

Momenteel lees ik net als toen “De Adelaar en de Condor” van Jonette Crowley. Ik had nog nooit van deze dame gehoord, maar haar boek raakte mij diep. Ik zei destijds tegen mijn vriend dat ik haar graag een keer wilde ontmoetten. “Dan moet je kijken wanneer ze naar Europa komt”, zei hij. Nog geen vijf minuten later grapte hij dat ze naar mijn woonplaats Aalsmeer zou komen. Ik dacht dat hij een geintje maakte, maar toen hij zijn mobiel gaf, zag ik dat hij de waarheid sprak. Jonette zou een paar maanden later naar Aalsmeer komen om een lezing te geven in een spiritueel centrum. Dolblij bestelde ik kaartjes.

MAGIC

Toen ik de volgende dag de afwas stond te doen, raakte ik aan de praat met Renske Paardekoper. Zij was die dag met haar drie kinderen aangekomen op de camping, waar ze onder andere danslessen verzorgde. We hadden gelijk een klik. Toen ik vroeg waar ze woonde, bleek ze ook in Aalsmeer te wonen. Dat was al toevallig, maar dat denk je? Zij was de eigenaresse van het spiritueel centrum dat Jonette had uitgenodigd om naar Aalsmeer te komen.

Dit verhaal heb ik ook opgenomen in mijn boek “De MAGIC-methode” want ik houd van magische momenten. Het blijft toch wonderlijk wat er gebeurt als je iets graag wilt.

Inmiddels woont Renske op de Azoren en binnenkort ga ik haar opzoeken. Ik voel aan alles dat het een hele magische reis wordt. Wie weet, lees je hier binnenkort meer over in Onkruid.

 

Liefs Barbara

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top