skip to Main Content

Gisteren gaf ik een workshop Power Healing. Bij binnenkomst zag ik dat er een dame was die het ontzettend spannend vond. Net voordat we begonnen, kwam ze naar mij toe. “Barbara, ik wil iets met je delen. Vannacht heb ik nauwelijks geslapen. Ik snap er niets van. Ik verheug mij al weken op deze dag, maar ik merk dat ik het ineens heel spannend vind.” Ik vond het fijn dat ze dit met mij deelde.

Mindfuck

Toen iedereen zat, gaf ik aan dat deelnemers het vaak een beetje spannend vinden. Mensen zijn soms onzeker omdat hun mind ze allemaal onzin vertelt. Die wil je bijvoorbeeld laten geloven dat je te oud bent, niet paranormaal genoeg of dat je nog minstens 10 trainingen nodig hebt om iemand een goede healing te geven. Toen ik vroeg of iemand dit herkende, gingen een aantal handen de lucht in. Gelukkig kon ik de deelnemers geruststellen door ze te vertellen dat we allemaal geboren healers zijn. Je hoeft het je alleen maar te herinneren. Als een kind valt, denk je ook niet na. Automatisch leg je je hand op de zere plek en stuur je liefde.

Vertrouw op je gevoel

In het verleden gaf ik workshops Power Healing aan jonge kinderen. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd. Zij lieten mij namelijk zien dat ik meer mocht spelen en kon vertrouwen op mijn gevoel. Hoe meer je geniet tijdens een healing en wonderen verwacht, hoe krachtiger je bent. Destijds liep ik al een tijdje rond met het verlangen om kinderen te leren healen. Mijn hoofd zag echter allemaal bezwaren, waardoor het niet lukte om een programma te maken. Gelukkig vond het universum het tijd om in actie te komen. Op een ochtend liep ik in het bos en ineens wist ik hoe de workshop eruit zou zien. Ondanks dat ik voelde dat het klopte, vonden die irritante remmetjes en stemmetjes in mijn hoofd er van alles van.

Engel

Een paar weken later kwam er een meisje voor een sessie. Zij had iets traumatisch meegemaakt. Ze was heel angstig en het lukte mij niet om tot haar door te dringen. Gelukkig wilde ze de Power Healing oefening doen die helpt om snel je hoofd uit te zetten en contact te maken met de bron. Dit was de eerste keer dat ik deze oefening met een kind deed. Met resultaat! Binnen twee minuten zag ik haar ontspannen en verscheen er een glimlach op haar gezicht. Toen ik vroeg waarom ze moest lachen, zei ze: “In de hoek van de kamer staat een man met vleugels, maar daar geloof ik niet in….!”

Wil jij meer geluk en magie in je leven? Gun jezelf dan regelmatig tijd om bewust stil te staan en te ervaren dat je zoveel meer bent dan je denkt!

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top