skip to Main Content

De briefjesceremonie is de derde stap van de MAGIC-methode. Met je mind is het niet te verklaren, maar het helpt om snel onverwerkte emoties en andere blokkades op te ruimen.

Onlangs was ik bij mijn beste vriendin. Haar nek zat helemaal vast en ze leek wel een oud vrouwtje als ze liep. Het was overduidelijk dat ze pijn had, maar ze hield zich flink. Toen ik voorstelde of ze ter verlichting van de pijn een sessie met de briefjes wilde doen, wuifde ze dat weg. “Ik heb de afgelopen dagen mijn rug te veel belast. Het is ook niet handig om met zware spullen te sjouwen. Gewoon een kwestie van even kalm aan doen.”

Ik ben altijd heel voorzichtig als mensen vragen of het ook werkt bij gezondheidsklachten. Ik verwijs mensen altijd door naar hun dokter. Ook vertel ik dat het niet aan mij is of iemand geneest. Ik heb helaas geen toverstokje waarmee ik ziektes kan wegtoveren. Wel kan ik helpen om blokkades op te ruimen, waardoor jouw zelfgenezend vermogen wordt hersteld en er wonderen kunnen gebeuren.

Tijdens sessies met de briefjesmethode verdwijnt pijn regelmatig als sneeuw voor de zon, zelfs klachten waar mensen al lang last van hebben. Dit komt omdat de (onbewuste) oorzaak achter de klacht wordt aangepakt. Ik ben hiervan het levende bewijs! Zelf zou ik levenslang medicijnen moeten slikken omdat ik een chronische auto-immuunziekte had, maar gelukkig ben ik weer helemaal gezond.

Mijn vriendin is psycholoog. Ze weet als geen ander dat achter lichamelijke klachten vaak onverwerkte emoties zitten. Maar ze was overtuigd dat ze haar rug “gewoon” te veel belast had. Ik voelde wat blokkeerde in haar lichaam en pakte een briefje waarop ik dit schreef.

Hoewel ze niet gelijk stond te juichen, stemde ze toe om met de briefjes te werken. Toen ze er contact mee maakte, gebeurde er van alles. Ze begon te gapen en te bewegen, haar darmen gingen rommelen en ze kreeg beelden door. Nog geen half uur later keek ze mij lachend aan. “Moet je kijken! Ik kan mijn nek weer soepel bewegen en mijn rugpijn is weg. Dit had ik echt niet verwacht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik onwijs veel weerstand voelde. Ik dacht echt dat het dit keer niet zou werken omdat ik mijn rug overbelast had.”

Kortom: geloof niet alles, wat je denkt! Neem jezelf niet zo serieus en speel! Alles is energie. Hoe meer je speelt, hoe energieker en blijer je je voelt. Maar dat niet alleen: je magische toverkracht neemt toe als je uit je hoofd komt en geniet!

Ben je ook benieuwd naar de magische briefjesceremonie? Tijdens de workshop “Laat je dromen uitkomen met de MAGIC (briefjes) methode ervaar je zelf hoe krachtig dit werkt. Gun jij jezelf meer magie en geluk? Dan is dit een geweldige manier om jouw dromen te manifesteren.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top