skip to Main Content

Twee weken geleden hoorde ik ineens een harde knal naast mij. Ik schrok hier enorm van, want ik was net lekker aan het tikken op mijn laptop. Toen ik naast mij keek, zag ik dat het boek “De grootmoeders spreken” uit de kast was gevallen. Dat boek heb ik jaren geleden gekocht, maar ik was niet verder gekomen dan de eerste paar bladzijden. Voor mij was dit heel duidelijk een teken. Op de een of andere manier moest ik hier iets mee. De cover van het boek vond ik er niet echt aantrekkelijk uitzien maar de subtitel “Een oproep om de mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen” resoneerde wel. Ik legde het boek op mijn bureau en wist dat het vanzelf duidelijk zou worden.

Een paar dagen later ontmoette ik een dame op een spirituele beurs. Het was een hele spontane ontmoeting die slechts een paar minuten duurde. Ik voelde dat ik naar haar toe moest en nam haar visitekaartje mee. Toen ik op haar website keek, zag ik dat ze een week later een “bijeenkomst voor de grootmoeders” organiseerde. Zonder erbij na te denken, meldde ik mij aan. Vervolgens appte ik mijn vriendin Susan of ze mee wilde. Ik had werkelijk geen idee wat de bijeenkomst inhield en naarmate de datum dichter bijkwam, vroeg ik mij af of ze het niet heel ‘spiriwiri’ zou vinden.

Toen ik aankwam op de locatie stond Susan mij al op te wachten. Lachend kwam ze mij tegemoet lopen. “Bar. Ik weet het niet. Toen ik wilde aanbellen, kwam er een vrouw aanfietsen die mij vroeg of ik ook een grootmoeder ben. Ik ben 47 en verf mijn haar, maar ik ben toch geen oma! Ik ben echt benieuwd wat ons te wachten staat.”

Laat ik zeggen dat het een magische bijeenkomst was. De “Devine spirit of the grandmothers” bestaat uit 12 spirits die zich wereldwijd inzetten om licht en liefde te verspreiden. Aan het eind van de sessie kregen we, als nieuwe grootmoeders, een inwijdingsceremonie. Mijn vriendin was zichtbaar in de war. Haar rationele brein had moeite om alle indrukken te verwerken. De volgende dag werd ze ziek. Dit verbaasde mij niets, want zij werkt keihard en staat altijd AAN. Voor mij was het duidelijk dat er een shift in haar energie plaatsvond. Twee dagen later belde ze mij op. “Die boodschap van de grannies heeft wel het nodige in gang gezet. Die muppets in mijn hoofd vinden er van alles van, maar ik voel dat het klopt. Het boek heb ik vandaag besteld. Ik ga nog meer vanuit flow doen. Deze oma is ready to shine …..”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top