skip to Main Content

Hoe zou het zijn als jij volledig in je kracht staat? Als jij je niet langer laat tegenhouden door jouw “mindfuck”. Je weet wel; die muppets in je hoofd die je klein houden en je doen geloven dat je niet goed, intelligent, slank, knap genoeg of wat dan ook bent om jouw volledige potentieel te leven.

Wil jij de wereld ook mooier maken?

Als klein meisje wilde ik de wereld al mooier maken. Ik was extreem gevoelig en vond het moeilijk om mij staande te houden met alle prikkels om mij heen. Vaak voelde ik mij niet begrepen omdat ik dingen voelde en zag die anderen niet zagen. Uit bescherming bouwde ik een dikke muur om mijn hart en ging ik steeds meer in mijn hoofd wonen. Ik wilde net als iedereen zijn en droeg een masker. Voor anderen is het heel fijn als jij een “pleasertje” bent en je als een soort Barbapappa aan alles en iedereen aanpast maar het vreet energie.

Wake-up call

Gelukkig heb ik een wake-up call gekregen. Ik ben ziek geworden en achteraf ben ik daar heel dankbaar voor. Een arts zag dat ik vastzat. Hij adviseerde mij om aan healing en mindfulness te doen. Ik voelde ontzettend veel weerstand. Ik zat hier absoluut niet op te wachten en kon allemaal redenen verzinnen om het niet te doen. Achteraf ben ik dolblij dat deze man het lef had om dit tegen mij te zeggen en dat ik (ondanks alle weerstand) in actie ben gekomen. Inmiddels ben ik gelukkig weer helemaal gezond. Maar dat niet alleen. Ik ben gelukkiger en energieker dan ooit en doe wat ik het liefste doe. De wereld een stukje mooier maken door ondernemers, managers en professionals bewust te maken van hun innerlijke kracht.

Persoonlijk leiderschap

Voor mij is in je kracht komen, niets meer of minder dan uit je hoofd komen en contact maken met jouw essentie. Ik zie veel mensen ploeteren. Ren jij ook van de ene bespreking naar de volgende, van deadline naar deadline om ’s avonds moe en uitgeblust op de bank neer te ploffen. Voel jij dat er zoveel meer in je zit? Ik heb een methode ontwikkeld waarbij je in drie snelle stappen in je kracht staat. Door mij af te stemmen op jouw energieveld voel ik waar blokkades zitten en kunnen ze snel bij de kern worden opgeruimd. Het gave is; je doet het niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s en iedereen om je heen. Als jij werkt vanuit je hart, gaat het op alle vlakken stromen.

Alles begint bij jou: ME time

Durf jij jouw ware kracht te omarmen en te laten zien wie je echt bent? Bedenk dat je de wereld niet mooier maakt door je klein te houden, in te houden of te pleasen. Hoe zou het zijn als je vandaag besluit op de rem te trappen en tijd te maken voor de meest belangrijke persoon op aarde: JEZELF! Wat is jouw diepste verlangen? Waar gaat jouw hart echt van dansen? Ik hoor het graag.

 

admin
Author: admin

Back To Top