skip to Main Content

Hoe leuk! Ik krijg net een telefoontje van een mannelijke ondernemer die enthousiast laat weten dat hij een grote opdracht heeft binnengesleept. Zijn stem is een en al enthousiasme en zijn energie voelt compleet anders dan een week geleden. Ik zie hem nog binnenkomen. Hij kwam voor een POWER BOOST. Hij had van een collega gehoord dat ik snel tot de kern van problemen kom en dat sprak hem enorm aan. Hij heeft ook geen tijd voor lange praatsessies en daarom wilde hij graag een ochtendje met mij aan de slag. Om snel tot de kern te komen, stem ik mij vooraf altijd af op de energie van mijn cliënten. Bij deze man voelde ik dat hij vastzat in zijn hoofd en zijn energie voelde ontzettend zwaar.

Energiemanagement
De ondernemer vertelde dat zijn bedrijven niet lekker draaiden. Hij werkte onwijs hard en het frustreerde hem dat hij dat niet terugzag in het resultaat. Orders gingen vaak om onverklaarbare redenen niet door en zijn medewerkers werkten niet lekker samen. Hij piekerde zich suf maar kwam geen stap verder. Tijdens de POWER BOOST vielen er ontzettend veel kwartjes. Hij zat al een tijdje niet lekker in zijn vel, was moe en had een kort lontje. Niet alleen vervelend voor hem maar ook voor zijn gezin en zijn collega’s. Ineens besefte hij dat hij van een bruistablet veranderd was in een zuigtablet die overal beren zag. Hij besefte dat zijn omzet alles met hemzelf, met zijn energie en mindset, te maken had.

POWER boost
Mensen vergeten het vaak maar alles begint met persoonlijk leiderschap. Als jij niet lekker in je vel zit, stroomt jouw energie niet optimaal. Het is dan niet zo verwonderlijk dat het op andere vlakken van je leven ook blokkeert. Na het reinigen van blokkades in zijn energie zijn we aan de slag gegaan met energievretende overtuigingen. Ik vind het altijd heel gaaf om te zien hoe snel mensen zich lichter en krachtiger voelde na een POWER BOOST. De ondernemer voelde zelf ook dat hij heel anders stond. Hij gaf aan dat hij zich zelfverzekerder voelde en voor het eerst in tijden echt ontspannen. Lichter en vol energie ging hij naar huis. Hoe gaaf om te horen hoe goed het nu met hem gaat. Niet alleen fijn voor hem maar ook voor zijn omgeving. Mijn hart gaat hiervan dansen.  Alles klopt als je werkt vanuit je hart….

 

 

admin
Author: admin

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top