skip to Main Content

Magische powerboost

In deze tijd is er zoveel stress en onrust om je heen. Het is belangrijker dan ooit om naar binnen te gaan en je energie goed te managen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor jouw omgeving. Het geeft  rust en zorgt dat je niet “leeggezogen” wordt door alle zuigtabletten om je heen. Om je hierbij te helpen, geef ik twee keer per week een magische Powerboost.

De Powerboost is elke zondag en woensdag online om 21:00 uur. Het duurt circa 30 minuten. Het is een geleide meditatie en na afloop volgt een healing waardoor je nog dieper kan ontspannen en lekker kan loslaten. Verhinderd? Je kunt het op elk moment terugkijken.

Hierdoor heb je:

✅ Minder stress

✅ Snel een diepe ontspanning

✅ Meer energie

✅ Minder last van zuigtabletten

✅ Laat je blokkades los

✅ Stimuleer je jouw gezondheid

✅ Kortom: meer rust, energie, gelukkig en een betere gezondheid

Ik heb een mooie aanbieding voor je

Ik heb iets leuks voor je. Je betaalt de eerste maand slechts €14,95 en daarna € 24,95 per maand. Het abonnement is elk moment opzegbaar.

Inschrijven

Ik wil je nog even bedanken voor de online powerboost. Voor het eerst in tijden voelde ik me echt helemaal ontspannen. Wouw. Heerlijk geslapen daarna. Zo blij. Dank je wel.

Dank je wel voor de magische powerboost. Ik had pijn in mijn buik aan de rechterkant. Ik voelde het wegtrekken en is nog steeds weg. Zo dankbaar voor. Tot woensdag avond.

Ik heb hem zojuist gedaan, was heel bijzonder. Voelde me heel licht worden, bijna zwevend. Veel warmte rondom mijn buik. Nu nog beetje tintelende voeten en heel ontspannen gevoel.

Back To Top