skip to Main Content

Trainingen op maat

MINDPOWER AT WORK

Lijkt het je heerlijk als je beter kunt omgaan met alle prikkels om je heen? Als je geen last hebt van “zuigers” en je energieker en blijer voelt. Als je meer rust in je hoofd hebt en met meer impact communiceert? Dan is een masterclass Mindpower at Work echt iets voor jou! Het opent je ogen en geeft je een positieve boost. Het is ook geschikt voor heidagen en teambuilding. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn zodat ik een voorstel op maat kan doen.  Mindpower at Work stem ik af naar jouw wensen: varierend van 1 uur tot 1 dag. Het is ook mogelijk om het online te volgen. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Laat je dromen uitkomen met de MAGIC-methode

Ben jij klaar voor meer magie en geluk in je leven? Stel je eens voor hoe fijn je leven is als je dromen werkelijk worden. Als je voelt dat je dit wilt, dan is deze masterclass echt iets voor jou!

De MAGIC-methode helpt je in 5 simpele stappen uit je hoofd te komen en jouw dromen te manifesteren. Het gaat veder dan andere methodes, omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en (energetische) blokkades. Je kunt namelijk wel op je yogamatje affirmaties uitspreken tot je een ons weegt, maar zolang je geen actie onderneemt of gelooft dat je iets niet verdient of blokkades hebt, saboteer je jezelf.

Meer weten?

Neem contact op en ik vertel je wanneer de masterclass wordt gegeven. Het is ook mogelijk om zelf een groep mensen aan te dragen.

STRESSVRIJ AAN HET WERK

Back To Top