skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl

Trainingen op maat

ALSKLOPTALSJEPLAATJE_01
ALSKLOPTALSJEPLAATJE_02
ALSKLOPTALSJEPLAATJE_03
ALSKLOPTALSJEPLAATJE_03-1

MASTERCLASS POWER FOR ME

Lijkt het je heerlijk als je beter kunt omgaan met alle prikkels om je heen? Als je geen last hebt van “zuigers” en energiek je werk kunt doen? Wil je meer rust in je hoofd en leren hoe je met meer impact communiceert? Dan is een masterclass Power for You is voor jou! Het opent je ogen en geeft je een positieve boost. Het is geschikt voor heidagen maar ook voor teambuilding. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn zodat ik een voorstel op maat kan doen. Wil je meer weten? Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.

MINDPOWER AT WORK

Wil jij meer rust in je hoofd en met meer impact communiceren? En ervaren dat je zoveel sterker bent dan je denkt? Dan is Mindpower at Work echt iets voor jou! Tijdens deze unieke training ga je zowel mentaal als fysiek lekker aan de slag. Om je hoofd leeg te maken, ga je onder andere Koreaans kickboksen. Ook leer je manieren om je snel te ontspannen. Dat is niet alleen gezond voor je lichaam maar het bevordert je concentratie en productiviteit enorm. Maar dat niet alleen: het geeft je een energieboost.

De training is een combinatie van Martial Arts, NLP, energiemanagement en mindfulness. Ik geef deze training samen met David Chung (instructeur Martial Arts, weerbaarheid en agressieregulatie bij Chung do Kwan).

Investering
Deze training wordt helemaal op maat gemaakt. Het programma varieert van 2 uur tot een hele dag. Het is uitermate geschikt voor teambuilding. Wil je meer weten? Ik hoor graag wat je wensen zijn zodat we een voorstel op maat kunnen maken.

STRESSVRIJ AAN HET WERK

Lijkt het je heerlijk om rust in je hoofd te hebben? Wil je minder last hebben van stress, je zelfverzekerder voelen of eindelijk eens van je (faal)angst afkomen? Dan is een workshop Stressvrij aan het werk met EFT echt iets voor jou. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Het is een geweldige methode die je zowel privé als zakelijk kunt gebruiken. Ik leer je op enkele acupunctuurpunten te kloppen waardoor je je gelijk beter voelt. Hoe gaaf is dat! De training is super praktisch en je kunt er gelijk mee aan de slag. Je kunt EFT voor alles gebruiken zoals angst voor spreken in het openbaar, fobieen, stressgerelateerde klachten maar ook om onverwerkte emoties te verwerken. Het werkt snel: je voelt je gelijk energieker en lekkerder.

De grondlegger van EFT, Gary Craig, zegt; alle negatieve emoties worden veroorzaakt door een verstoring in onze energie. EFT is een geweldig middel om blokkades op te heffen zodat je energie weer goed kan stromen. Hierdoor voel je je bevrijd, energieker en lekkerder in je vel. Deze training duurt 2 uur. Wil je meer weten? Neem contact met mij op en ik vertel je er graag meer over.

POWER HEALING

Wil jij leren hoe je jouw zelfgenezend vermogen stimuleert? Hoe je zowel jezelf als anderen healt? Hoe je een hele diepe staat van ontspanning bereikt? Doe dan mee met de ééndaagse training Power Healing. Iedereen kan het leren. Jij ook! Tijdens de training geef je al je eerste healingsessie. Power Healing is leuk en gezond. Het vermindert stress en heeft een positief effect op je gezondheid! Je kunt het echt voor alles gebruiken: voor stress maar ook voor lichamelijke ongemakken. Het is zo krachtig omdat je werkt met de bron van energie: puur bewustzijn!

PUUR BEWUSTZIJN
Bij Power Healing maak je contact met je bewustzijn ofwel met wie je echt bent! Je leert hoe je je gedachten stil zet. Iedereen kan dit leren. We maken hierbij gebruik van de kennis van de Quantum Fysica en de Amerikaanse chiropractors dr. Frank Kinslow en dr. Richard Barlett.

WAT LEER JE
Elke keer als je een sessie geeft, ervaar je een diepe ontspanning. Maar dat niet alleen. Je stimuleert jouw zelfgenezend vermogen en het zelfgenezend vermogen van de persoon die je een sessie geeft. Power Healing is gezond voor zowel de ontvanger als de gever (healer). Tijdens de workshop leer je:
• Hoe je jezelf of iemand anders een healingsessie geeft
• Hoe je snel in een diepe ontspanning komt
• Balanceren van het lichaam
• Uitlijnen van de heupen en schedelrand (sneller dan bij Quantum Touch)
• Hoe je iemand op afstand behandelt
• Contact maken met de bron van energie: puur bewustzijn

VRAGEN?
Wil je leren hoe je jouw zelfgenezend vermogen stimuleert? Hoe je je snel beter voelt en een energieboost krijgt? Doe dan mee met de ééndaagse training Power Healing. Heb je vragen? Of wil je weten wanneer de eerstvolgende training is, neem dan contact met mij op. Wil jij zelf een groep samenstellen? Dat is mogelijk als je je met minimaal 4 personen aanmeldt. In overleg prikken we dan een datum.

Back To Top