skip to Main Content

Afgelopen maandag werd mijn moeder vijfenzeventig jaar. Het was de tweede verjaardag zonder mijn vader. Ik heb grote bewondering voor de manier waarop zij met de situatie omgaat. Zij is een sterke vrouw die niet snel om hulp vraagt. Heel bescheiden. Al snel heeft zij het gevoel dat ze te veel vraagt. Zelf vraag ik ook niet snel om hulp. Op de één of andere manier voelt dat als zwakte. Natuurlijk weet ik dat dit onzin is. Je mag altijd om hulp vragen. Niet alleen in je omgeving, maar ook aan ‘de andere wereld’. Je wordt met liefde geholpen, maar moet het wel vragen.

Ik wil iets magisch met je delen. Ik vind het goed passen in deze donkere dagen waar veel mensen zich alleen voelen. Tijdens mijn workshop Power Healing leer je hoe je jezelf en anderen een healing geeft. Aan het eind van de dag doen we altijd een healing op afstand. Toen ik vroeg, wie een groepshealing wilde ontvangen, stak Eva aarzelend haar hand op. “Het is best eng om dit voor mijzelf te vragen, maar ik kan het goed gebruiken. Sinds mijn scheiding voel ik mij alleen. Al maanden loop ik op mijn tandvlees. Ik kan wel een positieve boost gebruiken.”

Om aan te tonen dat afstand energetisch gezien een illusie is, liet ik haar in een andere zaal plaatsnemen. Met de deelnemers vormde ik een grote kring. Toen we ons op Eva afstemden, hoorde ik een innerlijke stem. Heel duidelijk hoorde ik; “Laat ze om hulp vragen!” Mijn mind vond er van alles van en ik negeerde het. Maar de stem werd zo duidelijk dat ik er niet omheen kon. Wat aarzelend, vroeg ik de deelnemers om op hun eigen manier hulp te vragen bij het geven van de healing. Kippenvel terwijl ik dit type. De energie in de ruimte veranderde gelijk. Om ons heen ontstond een krachtige kring vol licht en liefde.

Na afloop vroeg ik de healers hoe ze het ervaren hadden. Het was mooi om te horen hoe bijzonder iedereen het vond. Een deelneemster vertelde dat ze Eva’s broer gevraagd had zijn zus te helpen.

Toen Eva in de zaal terugkwam, zag ze er heel ontspannen uit. “Het was zo bijzonder. Ik heb van alles gevoeld. Het werd eerst warm en daarna koud. Over mijn hele lichaam voelde ik tintelingen. Het allermooiste was mijn broer. Zo bijzonder. Sinds zijn overlijden heb ik hem nooit meer gezien. Tijdens de healing stond hij naast mij. Hij liet weten dat hij bij mij is.”

De hele groep was geraakt. Voor mij was het een mooie bevestiging om vaker hulp te vragen.

Durf jij hulp te vragen? Hulp is slechts een gedachte verwijderd.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top