skip to Main Content

Slide Ben jij klaar om je
vleugels uit de slaan?

Magische Powerboost: online meditatie en healing

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Sta je altijd ‘AAN’ en blijven jouw hersenen maar ratelen? Vind je het moeilijk om nee te zeggen? Vraag je jezelf regelmatig af “Is dit het nu?” Dan is dit hét moment om JA tegen jezelf te zeggen. Doe mee aan de magische Powerboost: een online meditatie gevolgd door een healing. Leer hoe jij laagdrempelig en snel contact maakt met jouw innerlijke kracht, met wie je werkelijk bent.

Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan?

Ben je klaar om de reis van je hoofd naar je hart te maken en te werken aan jouw persoonlijke en spirituele groei? En lijkt het je heerlijk om niet meer “leeggezogen” te worden door alles om je heen? Doe dan mee met de magische Powerboost. Door bewust naar binnen te keren, laat je stress en andere blokkades los. Een grondige innerlijke schoonmaak die jou weer laat bruisen!

Twee keer per week volg je een online Powerboost van 30 minuten. Daarbij begeleid ik jou – in een fijne groep gelijkgestemden – om uit je hoofd te komen en contact te maken met jouw essentie, met wie jij werkelijk bent. Heel relaxed, gewoon vanuit huis.

Power for me

Wil jij…

je persoonlijk en spiritueel ontwikkelen?

niet meer continu ‘AAN’ staan, maar écht ontspannen?

niet meer geleefd worden, maar zelf de regie pakken?

bruisen en bewust met je energie omgaan?

meer vertrouwen op je intuïtie?

meer flow ervaren, waardoor alles makkelijker gaat?

je gelukkiger, energieker en krachtiger voelen?

Kortom: wil je meer uit jouw leven halen? Dan is de Powerboost echt iets voor jou.

Een Powerboost voor jou

De Powerboost is een laagdrempelige manier om alles uit jezelf te halen. Want dat “alles”, zit gewoon in jou. Met een Powerboost maak je contact met jouw magische innerlijke kracht via een online meditatie en healing.

En dat voor een mini-investering in jezelf: elke maand krijg je 8 live-sessies voor slechts € 33,33 per maand! De eerste maand betaal je slechts €24,95. Verhinderd? Je kunt ze op elk gewenst moment terugkijken.

Hoe werkt dat, zo’n online meditatie en healing?

De online Powerboost bestaat uit een geleide online meditatie gevolgd door een healing, waardoor je diep ontspant en blokkades kunt loslaten. In een groep gaan we via Zoom samen aan de slag in sessies van 30 minuten. Wees gerust; ik zie en hoor je niet! Jij mij wel 😉

 

  • De Powerboost volg je 2x per week via Zoom.
  • De Powerboost is elke woensdag en zondag om 21.00 uur.
  • Ben je verhinderd? Je kunt de sessies op elk moment terugkijken (of nog een keer volgen). Hiervoor krijg je een speciale inlogcode.
  • Aanmelden? Klik op de knop hieronder. Het abonnement is elk moment opzegbaar.
  • Je ontvangt elke woensdag en zondag de Zoom-link per mail.

Het enige wat je nodig hebt, is een laptop of telefoon met Zoom. En een plek in huis waar je ongestoord aan jezelf kunt werken. Tijdens de Powerboost krijg je alle handvatten die jou helpen om het beste uit jezelf te halen.

Wat levert het je op?

Al na één Powerboost voel je je meer ontspannen en opgeruimd. Je kunt de online meditatie en healing zien als een innerlijke schoonmaaksessie. Door wekelijks stress en blokkades op te ruimen, houd je je energie schoon. Hierdoor kun jij lekker bruisen en vanuit flow meer bereiken.

Minder stress- en spanningsklachten

 Snel een diepe ontspanning

 Meer energie

 Meer rust in je hoofd

 Meer in contact met je hart en intuïtie

 Minder last van energieslurpers

 Blokkades loslaten

Kortom: je komt weer in verbinding met jouw hart, jouw innerlijke kracht. Je ervaart meer rust en voelt de kracht om te doen waar jij gelukkig van wordt. Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan?

Over mij: de nuchtere powervrouw die jou weer laat bruisen

Nu ben je vast benieuwd wie er aan de andere kant van de Zoom-lijn zit. Ik dus, Barbara. Een nuchtere powervrouw die jou wil laten bruisen. Mijn missie is om jou bewust te maken van je innerlijke kracht. Niet met ellenlange praatsessies, wel met een snelle Powerboost. Weet je wat zo mooi is? Als jij bruist, bruist jouw omgeving met je mee. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier!

Ik ben zelf master in communicatiewetenschap, maar communiceren met mijn hart leerde ik pas na mijn studie. Ik had al vroeg een muur om me heen gebouwd en was het contact met mezelf verloren. Gelukkig kreeg ik een wake-up call. Ik werd ziek en op aanraden van een arts in het ziekenhuis begon ik met healing. Eerst met weerstand (was dat niet zweverig?), maar al bij de eerste sessie voelde het als thuiskomen. Ik zag wit licht en voelde dat het klopte. Gaandeweg voelde ik me energieker en blijer. Gelukkig ben ik ook weer helemaal gezond en tegen de verwachtingen in slik ik geen medicijnen meer.

Ik bezocht goeroes, verslond zelfhulpboeken, rondde mijn opleiding tot reikimaster af en volgde vele trainingen in persoonlijke ontwikkeling, energiemanagement en healing. Totdat het kwartje viel: alles wat je nodig hebt, zit in jezelf. Het is mijn missie om jou te laten ervaren dat je veel krachtiger bent dan je denkt. Als ik het kan, kun jij het ook. Dat gun ik je zo!

Wat zeggen anderen?

Een hele waardevolle investering

“Ik neem al een paar maanden met veel plezier deel aan de Powerboosts van Barbara. Als het mij live niet lukt om aanwezig te zijn dan luister ik de opname achteraf. Het brengt mij totale ontspanning en helpt om dichter bij mijzelf te komen en spanningen en blokkades los te laten. Lekker even mijn hoofd uitzetten. Zowel lichamelijk als mentaal voel ik me na elke Powerboost altijd een stuk beter, vaak vrolijker, lichter en relaxter. Een hele waardevolle investering om 2 x per week jezelf een boost te geven.”

Simone Overkleeft

A & O Psycholoog

Het was heel bijzonder

“Ik heb net jouw Powerboost van gisteren beluisterd. Het was heel bijzonder. Ik voelde mij heel licht worden, bijna zwevend. Veel warmte rondom mijn buik. Ik voel mij nu heel ontspannen. Volgende keer doe ik graag live mee!”

Carola Chung- Rietveld

Klinisch dietist

Opgeladen en energiek

“Meditatie, ik? Ik wist wel van mezelf dat ik hooggevoelig ben en soms wat rust nodig heb van de prikkels om me heen. Maar ik beschouw mezelf ook als een nuchter persoon en wist niet of meditatie daar wel bij paste. Toen ik kennismaakte met Barbara, ging er een knop in mij om. Barbara inspireerde me met haar nuchtere houding om mee te doen met haar meditatie en healing. Ik voel me na de Powerboosts steeds opnieuw opgeladen en energieker, en heb meer rust in mijn hoofd. Zelfs na een drukke werkdag. Ook helpen de Powerboosts me om meer in contact te komen met wat ik nu eigenlijk voel in plaats van steeds in mijn gedachten te blijven hangen. Ik ben onwijs blij dat ik mezelf de Powerboosts heb gegund en kan het ook anderen zeker aanraden. Ja, ook als je twijfelt of meditatie wel wat voor jou is.

Romy

tekstschrijver

Transformatie

“Ik wil je persoonlijk bedanken voor de Powerboosts en de healing die je ons met voelbare liefde en zorg aanbiedt. Ik voel dat er een transformatie plaatsvindt in mijn lijf en dat ik onrustige gedachten veel beter kan loslaten. Mijn lichaam laat steeds meer spanning gaan. Een stukje angst om echt te zijn wie ik ben, niet kunnen voldoen aan verwachtingen die ik zelf vaak bedenk. Het vloeit allemaal weg en ik voel weer. Ik slaap als een roos en sta ’s ochtends vrolijk op om 6 uur. Mijn man merkt dat ik rustiger slaap en veel minder de neiging heb om ergens iets van te vinden. Hoe mooi is dit. Ik ben je dankbaar hiervoor. Je bent een prachtig mens.”

Petra Kegge

manager gemeente

Schrijf je in voor de magische Powerboost

Gun jezelf deze krachtige boost voor meer energie, meer flow en meer contact met jouw innerlijke kracht.

Ga jij mee op deze magische reis? Meld je aan via het formulier. Ik ontmoet je graag bij de volgende Powerboost.

En dat voor slechts € 33,33 per maand! Je kunt elk moment opzeggen.

Back To Top