skip to Main Content

Wil jij ervaren hoe er wonderen ontstaan door slechts een lichte aanraking? Wil jij jezelf en anderen healen? Doe dan mee met de workshop Power Healing. Jarenlang heb ik met diverse vormen van healing gewerkt totdat ik Power Healing ontdekte. Het is zo krachtig omdat je contact maakt met puur bewustzijn ofwel met wie je echt bent.

Zien=geloven

Het is eigenlijk nauwelijks te bevatten dat er wonderen gebeuren door slechts een lichte aanraking. Power Healing heeft een gunstig effect op organen, klieren en stressklachten. Je kunt het voor alles gebruiken. Altijd en overal; je hebt zelfs geen behandelbank nodig!

Je leert onder andere:

  • Hoe je jezelf behandelt
  • Hoe je anderen een sessie geeft
  • Hoe je iemand op afstand behandelt
  • Hoe je iemand in balans brengt
  • Werken vanuit puur bewustzijn

Waar en wanneer

De workshop vindt plaats op zondag 3 maart van 10:00 tot 17:00 uur in Spiritueel centrum Rijssenhout. Het wordt gegeven door Barbara te Boekhorst.

Kosten 

De investering voor de workshop is € 195,- inclusief btw. De koffie, thee, lunch, versnaperingen en een uitgebreide syllabus is inbegrepen. Actie: Als je je direct met iemand anders aanmeldt dan betaal je slechts € 175,- per persoon.

Aanmelden

Het aantal plekken is beperkt dus meld je snel aan via info@powerhealing.nl.Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en bel (06 140 298 64) of mail mij.

Back To Top