skip to Main Content

Wil jij jouw droom leven? Dan is het goed dat je dit nu leest. Tijdens de workshop ‘Laat je dromen uitkomen met de MAGIC-(briefjes) methode” ga je aan de slag met de 5 stappen van deze methode. Dit zijn 5 krachtige stappen om uit je hoofd te komen en als een magneet wonderen aan te trekken

 

 

Deze simpele stappen helpen je uit je hoofd te komen en jouw dromen te manifesteren. Het gaat verder dan andere methodes, omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en blokkades. Dit doen we met de magische briefjesceremonie.

.

Je kan namelijk visualiseren tot je een ons weegt, maar zolang je blokkades hebt of beperkende gedachten saboteer je jezelf!

Deze dag ga je groots dromen, ruim je blokkades op en leer je hoe je jouw energie kunt managen zodat jij als een magneet wonderen aantrekt.

 

 

Tijdens de workshop ontdek je:
✨ hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en blokkades opruimt met de magische “briefjesceremonie”
✨ hoe je vliegensvlug afstemt op het magische veld vol oneindige mogelijkheden
✨ hoe je stopt met piekeren en contact maakt met jouw hart
✨ hoe je aantrekt waar je naar verlangt
✨ hoe je meer geluk en magie in je leven krijgt

Ik heb de MAGIC-methode al bij honderden mensen toegepast. Het is geweldig om de horen welke wonderen er gebeuren in hun leven.

Ben jij klaar om jouw dromen te manifesteren? Gun jezelf dan deze magische dag en ontdek jouw magische kracht!

Investering in jezelf

De workshop is zaterdag 8 juni van 10.00-16.30 in Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen in Rijsenhout (Bennebroekerweg 2, 1435 CK Rijsenhout).

Tijdelijk betaal je slechts 195,- inclusief lunch, thee/koffie en lekkers. Je krijgt mijn boek “De MAGIC-methode” en mijn kinderboek “Tijgertje Timo en de magische schatkist” kado als je meedoet.

Voel je een JA? Dan lijkt het mij tof als je erbij bent. Meld je aan info@powerforme.nl

 

Back To Top