skip to Main Content

Individuele coaching

POWER FOR ME GOLD PAKKET
Wil jij succesvoller werken? Met meer plezier en energie aan de slag? Meer rust in je hoofd en je niet langer laten tegenhouden door die “muppets” in je hoofd. Die stemmetjes die je laten geloven “dat je niet goed genoeg bent” of “dat je het niet waard bent om ……… “. Dan is het nu tijd om er afscheid van te nemen en de beste versie van jezelf te worden.

Het POWER FOR ME GOLD pakket bestaat uit vijf sessies. We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en kijken welke beperkende overtuigingen je uit je kracht halen. Daarnaast wordt je energieveld grondig gereinigd waardoor energetische blokkades worden verwijderd. Je voelt je snel energieker, krachtiger en gezonder. Je krijgt praktische tips die je helpen om je in kracht te blijven. Lees hier enkele reacties.

Investering
5 sessies van 1,5 uur. Jouw investering bedraagt 1.111 euro exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief mijn voorbereidingstijd en verslaglegging.

POWER FOR ME ONDERHOUDSPAKKET
Soms komen er nieuwe hobbels op je pad. Als je hierover gaat piekeren, blijf je rondjes draaien. Dit vreet het energie. Maar dat niet alleen. Als je ermee blijft rondlopen, kun je lichamelijke klachten krijgen zoals rugpijn, vermoeidheid, vastzittende schouders en hoofdpijn. Het POWER FOR ME onderhoudspakket zorgt dat je snel weer in je kracht staat. Gewoon vanuit je luie stoel.
Bij het onderhoudscontract heb je namelijk recht op 8 calls van een half uur. Tijdens een telefoon- of skypegesprek gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Daarnaast maak ik jouw energieveld schoon. Door snelle powerboost krijg je snel helderheid en rust en sta je snel weer in je kracht.

Investering
8 losse sessies van een half uur voor 650 euro exclusief BTW

VIP POWER FOR ME BOOST
Wil jij een dagdeel besteden aan de meest belangrijke persoon op aarde: JEZELF? Investeer dan in een VIP POWER FOR ME BOOST. Tijdens een ochtend of middag gaan we aan de slag met jouw coachvraag. We kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt om succesvoller, met meer plezier en energie te werken. Lijkt het je heerlijk als iemand je een liefdevolle spiegel voorhoudt en jij ontdekt hoe je meer uit jezelf haalt? Hoe je met meer impact communiceert en je krachtiger voelt. Gun jezelf dan deze POWER BOOST.
Een klant verwoordde het heel mooi; “Na de POWER BOOST had ik weer rust in mijn hoofd en werd het helder dat ik mij niet goed focus. Ik houd alle ballen in de lucht en laat mij leiden door de waan van de dag. Ik had niet door hoeveel energie dit vreet. Thuis was ik in gedachten nog “aan het werk” en had ik weinig aandacht voor mijn gezin. Ik voel mij veel krachtiger. Ik heb besloten dingen anders te doen en beter mijn grenzen te bewaken. Het was goed om even bewust met mijzelf aan de slag te gaan.”
De investering voor een POWER BOOST bedraagt 499 euro exclusief BTW. Dit is inclusief mijn voorbereiding en verslaglegging. We overleggen waar de POWER BOOST plaatst vindt. Het kan in mijn praktijkruimte in Aalsmeer maar ook op locatie.

Trainingen op maat

MINDPOWER AT WORK
Lijkt het je  heerlijk als je beter kunt omgaan met alle prikkels om je heen? Als je geen last hebt van “zuigers” en energiek je werk kunt doen. Wil jij meer rust in je hoofd en met meer impact communiceren? Dan is de masterclass Mindpower at Work echt iets voor jou!
Tijdens deze unieke training ga je zowel mentaal als fysiek lekker aan de slag. Je ervaart dat je zoveel sterker bent dan je denkt. Om je hoofd leeg te maken, ga je onder andere Koreaans kickboksen. Ook leer je manieren om je snel te ontspannen. Dat is niet alleen gezond voor je lichaam maar het bevordert je concentratie en productiviteit enorm. Maar dat niet alleen: het geeft je een energieboost.

De training is een combinatie van Martial Arts, NLP, energiemanagement en mindfulness. Ik geef deze training samen met David Chung (instructeur Martial Arts, weerbaarheid en agressieregulatie bij Chung do Kwan).

Investering
Deze training wordt helemaal op maat gemaakt. Het programma varieert van 2 uur tot een hele dag. Het is uitermate geschikt voor teambuilding. Ik vertel je er graag meer over.

Lezingen, presentaties en heidagen

Power for Me verzorgt graag een lezing of een presentatie over mindpower. Het is een leuke laagdrempelige manier om te ervaren hoe je snel in je kracht staat. Hoe je werkt als een bruisbal zonder last te hebben van “zuigtabletten”. Ook leer je krachtige tips om met meer impact te communiceren.

 

Online programma Power for me
Dit programma is in de maak. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar info@powerforme.nl

Back To Top