skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl

POWER HEALING

Wil jij leren hoe je jouw zelfgenezend vermogen stimuleert? Hoe je zowel jezelf als anderen healt? Hoe je een hele diepe staat van ontspanning bereikt? Doe dan mee met de ééndaagse training Power Healing. Iedereen kan het leren. Jij ook! Tijdens de training geef je al je eerste healingsessie. Power Healing is leuk en gezond. Het vermindert stress en heeft een positief effect op je gezondheid! Je kunt het echt voor alles gebruiken: voor stress maar ook voor lichamelijke ongemakken. Het is zo krachtig omdat je werkt met de bron van energie: puur bewustzijn!

PUUR BEWUSTZIJN
Bij Power Healing maak je contact met je bewustzijn ofwel met wie je echt bent! Je leert hoe je je gedachten stil zet. Iedereen kan dit leren. We maken hierbij gebruik van de kennis van de Quantum Fysica en de Amerikaanse chiropractors dr. Frank Kinslow en dr. Richard Barlett.

 

WAT LEER JE
Elke keer als je een sessie geeft, ervaar je een diepe ontspanning. Maar dat niet alleen. Je stimuleert jouw zelfgenezend vermogen en het zelfgenezend vermogen van de persoon die je een sessie geeft. Power Healing is gezond voor zowel de ontvanger als de gever (healer). Tijdens de workshop leer je:
• Hoe je jezelf of iemand anders een healingsessie geeft
• Hoe je snel in een diepe ontspanning komt
• Balanceren van het lichaam
• Uitlijnen van de heupen en schedelrand (sneller dan bij Quantum Touch)
• Hoe je iemand op afstand behandelt
• Contact maken met de bron van energie: puur bewustzijn

VRAGEN?
Wil je leren hoe je jouw zelfgenezend vermogen stimuleert? Hoe je je snel beter voelt en een energieboost krijgt? Doe dan mee met de ééndaagse training Power Healing. Heb je vragen? Of wil je weten wanneer de eerstvolgende training is, neem dan contact met mij op.
Wil jij zelf een groep samenstellen? Dat is mogelijk als je je met minimaal 4 personen aanmeldt. In overleg prikken we dan een datum

Back To Top