skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl
Hulp Is Slechts Een Gedachte Verwijderd

Een tijdje geleden bracht ik een goede vriend naar een kliniek waar hij een tijdje behandeld zou worden. Zijn vrouw was helemaal op. Ze liep al maanden op haar tandvlees en wilde rust. Ze vroeg daarom of ik de contacten met de kliniek op mij wilde nemen. Ik wil iets magisch met je delen en hoop dat het mensen die het moeilijk hebben troost biedt.

Kippenvel

Op een ochtend had ik een gesprek met één van zijn verplegers. Ik vroeg hoe de kliniek tegen “complementaire geneeswijzen” aankijkt. Hij gaf aan dat ze het niet promoten maar dat ze het ook niet afkeuren. “We zien goede resultaten en het is natuurlijk prima zolang het maar helpt.” Op dat moment voelde ik de energie in de kamer veranderen. Het was alsof de kamer gevuld werd met stralend wit licht. Ik voelde mij krachtiger worden en toen ik naar mijn armen keek, zag ik dat ik kippenvel had. De verpleger zag het ook en zei de magische woorden: “Al lijkt het niet zo, hulp is slechts een gedachte verwijderd.” Ik vroeg of hij kon waarnemen wat er in de kamer gebeurde en dat kon hij. Het gesprek veranderde al snel en hij vertelde dat hij naast zijn reguliere werk healings en readings gaf. Als een soort excuus zei hij erachteraan; “maar dat weet niemand hier hoor.” Ik gaf aan dat ik dit jammer vind omdat zijn gevoeligheid en kennis van energie een absolute meerwaarde hebben in zijn werk. We hadden een mooi gesprek en na afloop liep ik een stuk lichter naar de kamer van mijn vriend.

Hulp vragen

We besloten een stukje te gaan wandelen en ergens wat te drinken. Ik vertel hem niet vaak over mijn werk maar besloot iets te delen. Ik vertelde dat ik een workshop had gegeven en op een gegeven moment heel duidelijk diep van binnen een stem hoorde die zei “Zeg tegen de aanwezigen dat ze hulp mogen vragen voor de persoon met wie ze de oefening doen.” Mijn wetenschappelijk mind (lees mindfuck) vond dat het maar en negeerde het. De stem werd echter zo luid dat ik niet anders kon dan het hardop te zeggen. Na afloop vroeg ik de aanwezigen hoe ze de oefening hadden ervaren. Een van de deelneemsters antwoordde ontroerd: “Het was zo bijzonder. Ik ben zo dankbaar en blij. Ik heb mijn overleden broer gezien. Hij stond heel duidelijk naast mij en ik voelde zo duidelijk dat ik het niet allemaal alleen hoef te doen. Op dat moment zag ik de mond van de dame met wie ze de oefening had gedaan bijna openvallen. Wat bleek! Zij had in gedachten gevraagd of hij zijn zus wilde helpen omdat ze door een hele heftige periode ging. 

Magisch

Mijn vriend keek mij verbaast aan en zei zachtjes: “Wat mooi en wat fijn voor die vrouw. Ik weet niet goed wat ik van dit soort dingen moet denken maar het is wel erg toevallig dat jij mij dit vertelt.  Ik heb namelijk vanochtend een gebedje gedaan wat op zich een wonder is maar ik ben zo bang. Ik heb gevraagd of ik hulp kan krijgen want ik kan dit niet alleen.” Op dat moment kon ik niets anders doen dan mijn vriend stevig omarmen en zeggen dat hij er niet alleen voor staat. Hulp is slechts een gedachte verwijderd.

Mooie magische momenten

Wil jij meer magie in je leven? Wacht dan niet langer en gun jezelf een powerboost. Door oude  blokkades op te ruimen, gaat je energie weer volop stromen. Hierdoor voel je je gelijk beter en energieker.  Maar dat niet alleen. Je verhoogt je trilling waardoor je mooiere dingen aantrekt. Ik help je hier met liefde bij.

admin
Author: admin

Back To Top