skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl
Tranen Van Geluk

Een cliënt van mij was helemaal enthousiast over Dorcas, een tweedehandswinkel bij ons in het dorp. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord. Winkelen is niet bepaald mijn hobby maar toen ze vertelde dat ze daar goede spirituele boeken hebben en dat de opbrengst naar arme mensen gaat, klonk het een stuk aantrekkelijker. Ik besloot er heen te gaan.

Energie scannen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet heel vrolijk van werd. Het was een grote winkel, het rook naar tweedehandsspullen en het was er druk. Ik besloot gelijk naar de boekenafdeling te gaan. Mijn cliënt had gelijk: ze hadden enorm veel boeken. Ik werd enthousiast toen ik boeken zag die mij aanspreken. Ik las een aantal titels maar besloot dat het praktischer kan. Dat doe ik wel vaker dan scan ik met mijn hand de energie van de boeken.

Magisch

Zo scande ik de boeken totdat ik duidelijk voelde dat ik een bepaald boek moest pakken. Zonder er aandacht aan te besteden, pakte ik het boek uit de kast. Ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam toen ik zag wie er op de cover stond: tante Leny. Zij was de beste vriendin van mijn oma. Ik heb goede herinneringen aan haar. Mijn vader was dol op haar en heeft een tijdje bij haar in huis gewoond toen mijn oma door omstandigheden niet voor hem kon zorgen. Tranen van ontroering stroomden langs mijn wangen. Met een betraand gezicht liep ik naar de kassa waar de verkoopster bezorgd vroeg of het wel goed met mij ging. “Ja; heel goed. Ik heb hier een boek van tante Leny.” Verbaasd keek ze mij aan.

Boek vol magische momenten

Toen ik het boek  vasthield, realiseerde ik mij ineens dat ik als graag schrijfster wilde worden. Ik schreef graag verhaaltjes en beloofde tante Leny dat ik ooit een boek zou schrijven. Wat een mooie boodschap om door te zetten en mijn boek vorm te geven. Ik houd van dit soort magische kipppenvelmomenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top