skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl
Magische Synchroniciteit

Breek je vrij! Dit is de naam van een driedaagse event van Edwin Selij. Ik had op social media al diverse keren een aankondiging voorbij zien komen. Iets in mij was getriggerd en wilde hierheen maar mijn mind kon een hele waslijst aan redenen bedenken om vooral thuis te blijven. De weken ervoor had ik al diverse trainingen gevolgd en het jaar daarvoor was ik vier dagen bij Anthony Robbins in Londen geweest. Na wat wikken en wegen, besloot ik alleen te gaan als ik gratis kon. Op zich een gevaarlijke uitspraak want met diezelfde uitspraak heb ik een paar maanden eerder twee kaartjes voor een event van een bekende businesscoach gewonnen.

Manifesteren

Het universum kan heel snel reageren maar ik was stomverbaasd toen Simone, mijn beste vriendin, mij de volgende dag belde. Ze vroeg of ik haar kaartje wilde hebben. Ze had graag naar het event gewild maar haar gezondheid liet drie dagen nog niet toe. Ik wilde voor het kaartje betalen maar dat accepteerde ze niet. Ik voelde mij ontzettend bezwaard omdat ze een paar honderd euro voor het kaartje had betaald. Je wilt niet weten hoeveel weerstand ik voelde om naar het event te gaan. Het feit dat ik allemaal afspraken moest verzetten, maakte het niet beter. Het liefst had ik afgezegd maar ik weet als geen ander dat in weerstand mijn grootste groei zit.

Groei

Een paar weken later was het zover. Wat aarzelend liep ik de grote zaal binnen. Edwin weet met zijn (droge) humor altijd snel een heerlijke energie neer te zetten. Hierdoor verdween mijn weerstand als sneeuw voor de zon. Die ochtend deden we een oefening die ik regelmatig met cliënten doe. Je moest opschrijven met wie je graag tijd wil doorbrengen. Het uitgangspunt hiervan is dat je het gemiddelde bent van de vijf mensen waarmee je het meest omgaat. Als je wilt groeien, is het dus goed om je te omringen met mensen waarvan je kunt leren. Op nummer 1 zette ik Mahatma Revier. Zij is een trainer  die ik bewonder omdat ze heel authentiek is. Zij werkt, net als ik, niet alleen mentaal maar op een dieper energetisch niveau. Ik wil graag een stap zetten en grotere groepen mensen empoweren. Op nummer twee zette ik een onderneemster uit mijn woonplaats. Ik kende haar niet goed maar zij kwam spontaan bij mij op en voor ik het wist had ik haar naam genoteerd.

Hoe dan?

Na de oefening ging de muziek op tien en gingen de voetjes van de vloer. Ik stond lekker te swingen toen ik ineens in mijn rechterooghoek Mahatma zag staan. Ik was zo verbouwereerd dat ik haar bijna om de hals vloog. We hadden gelijk een klik. De rest van de dagen hebben we samen opgetrokken. Het voelde heel vertrouwd alsof we elkaar al jaren kende. De laatste dag vroeg ze mij of ik het leuk vond om de week erna, als haar gast, naar haar event te komen. Magisch hoe dingen gaan en een week later stond ik naast haar op het podium voor een volle zaal.

Synchroniteit

Ik ben dol op synchroniteit maar viel bijna van mij stoel toen de dame die ik op nummer twee had gezet mij twee dagen na het event een berichtje stuurde. “Ik liep aan je te denken en zag toen een berichtje van je voorbijkomen. Het voelde alsof ik contact met je moest opnemen……” Kippenvel! Edwin roept dan: HOE DAN? Ik probeer het steeds minder te verklaren en mij te verwonderen. Het maakt niet uit hoe het werkt; ook al vind ik quantum fysica waanzinnig interessant. Ik blijf het magisch vinden wat er gebeurd als je goed afgestemd bent. Inmiddels weet ik waarom zij op mijn pad is gekomen en morgen gaan we samen zitten om plannen te maken om het bedrijfsleven te empoweren.

Magie

Wil jij meer magie in je leven? Blijf dan niet vastzitten in je hoofd. Hoe meer jij contact maakt met je hart, hoe hoger je trilling en hoe mooier alles wat je aantrekt. Ik help je hier met liefde mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top