skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl
Voel Jij Je Ook Soms Klein?

Voel jij je soms ook klein?

Gisteren stond ik gezellig met iemand in het bos te praten toen ik ineens een venijnige steek in mijn been voelde. Toen ik de plek bekeek, zag ik dat er een angel van een bij uitstak. Deze plek is inmiddels veranderd in een groot rood warm kloppend ei. Toch bizar dat een prikje van zo’n klein beestje zo’n impact heeft. Ik vind het apart dat ik, in drie weken tijd, twee keer gestoken ben. Maar dat niet alleen. Het gaatje van de vorige steek is nog zichtbaar en zit op exact dezelfde hoogte maar dan op mijn andere been. Dit verzin je toch niet!

Ik vroeg mij af wat mij dit wilde zeggen en ineens schoot mij de volgende  spreuk van de Dalai Lama te binnen: “If you think you’re too small to make a difference try sleeping with a mosquito.”

Mindfuck

Mooie reminder om nog meer in mijn kracht te staan en te gaan voor mijn droom: de wereld mooier maken door zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun innerlijke kracht. Ik zie veel mensen vastzitten en keihard werken. Ze staan op de overleefstand en zitten vast in hoofd. Ze zoeken geluk buiten zichzelf en branden op. Dit heeft niet alleen een negatief effect op henzelf maar ook op hun omgeving.

Kom uit je hoofd

Ik kan mensen die vastzitten snel verbinden met hun hart maar mijn mind vindt daar soms nog van alles van.  Die “muppets” in mijn hoofd laten mij dan geloven dat anderen het beter kunnen of dat het onveilig is om hiermee naar buiten gaan want “wat zullen mensen hier wel niet van denken?”. Maar dit zegt alles over mij. Ik ben benieuwd waarmee jij je tegenhoudt?

Maak het verschil

Ik geloof dat we allemaal, op onze eigen manier, de wereld mooier kunnen maken. Met een lief gebaar, een knuffel of een goed gesprek kun je het verschil maken. Help je mee?

 

 

 

 

admin
Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top