skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl
Magisch

Dankbaar! Vanmiddag in het bos moest ik heel sterk denken aan eigenaresse van een toko waar ik graag kom. Ik besloot haar te bellen en eten te bestellen. Ik had heel sterk het gevoel dat ik haar een bepaalde steen moest geven maar mijn mind vond daar van alles van. “Wat als de zaak vol is of als ze er niets mee kan…..” dat soort gedachten schoten door mijn hoofd en in besloot om de steen thuis te laten.

Toen ik aankwam, was ik de enige klant. Ze was duidelijk blij mij te zien. Toen ik vroeg hoe het met haar ging, gaf ze aan dat ik altijd op het juiste moment kom. Grappig om te horen want op tijd komen, is voor mij soms een uitdaging. Ze vertelde dat ze een hele heftige tijd achter de rug had en er nog midden in zit. Ineens wist ik waarom ik voelde dat ik haar die steen “moest” geven en besloot om hem voor haar te halen.

Toen ik terug in haar zaak kwam en haar de steen gaf, voelde ik gelijk dat het rustiger werd in haar lichaam en dat ze meteen dieper ging ademen. Ik blijf dit magisch vinden en ben hier zo dankbaar om. Ze keek mij verbouwereerd aan en blijf maar zeggen: “Hoe kan dat nou Barbara? Ik voel mij lichter en heb overal kippenvel…….”

Mijn wetenschappelijke mind wil graag alles verklaren maar ik weet inmiddels dat niet alles verklaard kan worden. Dankbaar en blij ben ik naar huis gereden en ik liet een stralende dame achter die maar over haar armen bleef wrijven en kippenvel bleef herhalen en “hoe kan dit nou?”

Voor mij een mooie les om minder naar mijn mind te luisteren en nog meer naar mijn intuitie. Ik hoop dat jij dat ook durft: gevoel maakt geen denkfouten.

admin
Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top