skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl
Ben Jij Ook Een Toverbal?

Ben jij ook een toverbal?

Gisteravond sprak ik een manager die aangaf dat hij net een toverbal is. Ik dacht even dat ik het niet goed verstaan had maar bij navraag bleek dat hij echt toverbal bedoelde.

“Mijn collega’s zijn altijd heel blij met mij. Als ik met een “rode” collega werk, word ik rood en bij een blauwe blauw. Ik word hier helemaal gek van want ik pas mij soms zo makkelijk aan alles en iedereen aan dat ik mijzelf compleet verlies. Dit vreet energie en zorgt ervoor dat ik het heel lastig vind om mijn grenzen aan te geven en bij mijzelf te blijven.”

Wegcijferen

Zelf ben ik ook jarenlang een toverbal geweest. Ik wist niet dat ik hooggevoelig ben en zonder dat ik er erg in had, cijferde ik mijzelf weg en was ik een pleasertje. Ik nam niet alleen elke kleur over maar ook de gemoedstoestand en lichamelijke ongemakken van anderen. Gelukkig ben ik mij hier inmiddels van bewust en weet ik hoe ik mijn kleur behoud.

Wil jij ook je kleur behouden?

Zet je voeten dan even lekker stevig op de grond en leg je handen op je buik. Door je handen op je buik te leggen, gaat je aandacht daar automatisch naar toe. Adem dan heel bewust 25x diep in en uit terwijl je je focust op je buik. Stel je vervolgens voor dat je onder een heerlijke douche staat die niet alleen je lichaam maar ook al je cellen helemaal schoonspoelt. Stel je voor dat je al jouw kleuren, spanningen en negatieve emoties heerlijk via je voetzolen wegspoelen. Dit is een heerlijke praktische oefening om snel te ontspannen en bij jezelf te blijven. Ik hoor graag wat het met je doet.

admin
Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top