skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl
Draag Jij Ook Een Masker?

Ik sprak vandaag een ondernemer die vast zat. Hij gaf aan dat hij teleurgesteld is in een aantal mensen. Hij staat altijd voor ze klaar maar hoort niets nu het even minder met hem gaat. Ik vroeg hem of hij blij wordt en energie krijgt van de vijf mensen waar hij het meest mee omgaat. Het bleef even stil maar hij kwam er al snel achter dat het “zuigtabletten” zijn die hem alleen bellen als ze iets van hem willen. Pijnlijk inzicht maar het goede nieuws is dat elke verandering begint bij bewustzijn.

Ik weet nog goed hoe ik jaren terug in mijn hoofd woonde en een masker droeg. Ik was een pleasertje die druk bezig was om het iedereen naar de zin te maken. Niet zo verwonderlijk dat ik mensen aantrok die dit wel handig vonden 🙈 Ergens voelde ik wel dat sommige vriendschappen weinig vreugde en energie opleverde maar mijn mind duwde die gevoelens weg.

Gelukkig heb ik een wakeup call gekregen en besef ik dat ik het onbewust deed om liefde en waardering van die mensen te krijgen. Mooi om te zien dat naarmate ik meer in mijn kracht kwam er steeds mooiere liefdevollere mensen op mijn pad kwamen. Mensen die mij onvoorwaardelijk steunen vanuit liefde en echt blij voor mij zijn als het goed gaat en mij steunen als het minder gaat. Ik ben hier onwijs dankbaar voor en dat gun ik iedereen.

Alles begint met bewustwording. Wees eens eerlijk; krijg jij energie van de mensen waar je het meest mee omgaat…..? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top