skip to Main Content
06-14029864 info@powerforme.nl
Wil Jij Met Meer Plezier En Energie Werken?

Zeg eens eerlijk? Ben jij een bruis- of een zuigtablet? Een bruistablet is flexibel, inspirerend, denkt in mogelijkheden en kansen, luistert naar zijn gevoel en haalt het beste in zichzelf en anderen naar boven. Een zuigtablet is iemand die vast zit in zijn hoofd, veel piekert, overal beren ziet, moeite heeft met verandering en voor elke oplossing een probleem verzint. Zuigtabletten putten zichzelf (en anderen) uit omdat ze vastzitten en niet verder komen. Einstein zei het al: “Als je blijft denken, hoe je altijd al deed, blijf je krijgen wat je altijd al kreeg.”

Ik bruis vaak maar soms schiet ik naar mijn hoofd en zie ik alleen nog maar beren. Gelukkig ben ik mij hiervan bewust en weet ik hoe ik mijn hoofd snel rustig krijg.

Wil jij ook meer rust in je hoofd?

Ga dan ergens zitten waar je niet gestoord wordt. Zet je stevig voeten op de grond en leg je handen op je hart. Stel je voor dat je heel bewust door je hart in- en uitademt. Doe dit een paar keer en merk hoe snel je rustig wordt. Denk dan aan mooie dingen en mensen waar je heel veel van houdt. Probeer het je zo goed mogelijk voor te stellen. Hoe ziet het eruit? Hoe voelt het? Hoe klinkt het?  Denk dan aan alles waar je dankbaar voor bent. Alles is goed. Je zult merken dat je hier heel snel rustig van wordt. Het Heartmath Institute heeft wetenschappelijk aangetoond dat dit de snelste manier is om “uit je hoofd te komen”. Elke keer als je dit doet, geef je jezelf een powerboost. Je hoofd wordt rustig , je krijgt nieuwe inzichten en gaat het weer stromen. Ik hoop dat je jezelf dit waard vindt. De enige die je tegenhoudt, ben jezelf! Ik hoor graag wat deze poweroefening met je doet.

admin
Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top